La Fiatc no és de refiar

Teníem una assegurança mèdica amb Fiatc, la Medifiatc. La férem en veure que molts metges de l’anterior assegurança, l’Asisa, no ens volien atendre perquè deien que cobraven massa poc. Un dels arguments de Medifiatc era que pagaven bé els metges, i per això canviarem.

Una nit d’hivern, n’Arnau –aleshores tenia 2 anys– s’enfebrà de mala manera i no aconseguíem que baixés dels 40 graus. Vam telefonar al servei d’urgències de la Fiatc i ningú no va voler presentar-se a casa. Finalment anàrem al CAP de Sineu; posats a treure el nin de casa, era més aprop que no pas el centre d’Inca de Clínic Balear que Fiatc ens adjudicava.

Al dia següent vam fer una reclamació a Fiatc: l’assistència domiciliària formava part del que havíem contractat. La resposta fou que teníem tota la raó, però no podien atendre’ns a Sineu perquè no tenien metges contractats a la zona i que tampoc en tindrien cap. Fa colló pagar per una cosa que no existeix i ens donarem de baixa immediatament.

Tenia una altre assegurança amb Fiatc, i també la vaig anul·lar. Ja no em refiava d’ells. Era un pla de pensions… o de jubilació? Mai no ho sé: el que pots aturar, en voler, i aleshores et tornen els diners pagats excepte la part pagada en concepte d’assegurança de vida. Sembla que era un bon pla de jubilació (o pensions) perquè havia rebut ofertes de canvi i sempre es retiraven en veure un 6% d’interessos amb la Fiatc. Però i què, si les xifres eren bones? I si en arribar als 65 fan com amb l’assegurança mèdica? M’ho podia imaginar:

«Sí que has pagat 45 anys, però resulta que ara no podem donar-te el servei que vas contractar. Com aquell servei mèdic que pagaves a Sineu i que a l’hora de la veritat no existia, recordes?

Quina sorpresa, eh? Veritat que mai ho haguessis dit de les pensions? Si és que naltros som així d’originals!

Vinga, alegra aquesta cara, home. Si s’enfonsen transatlàntics, allò sí què és perdre. La vida és així! Apa jas, un Kleenex. Vols el paquet? No m’has de donar res, el paga la Fiatc»

Ara usem el CAP de Sineu i va beníssim. Prop de casa, tracte familiar i bons professionals. Tenim una assegurança amb l’Agrupació Mútua que només inclou «grans sinistres», ço és hospital. ÿs molt més barata que no pas la Fiatc ni qualsevol altre assegurança amb assistència primària domiciliària, aquesta cosa que mai no usàvem i que el dia que ho necessitarem no va existir.

Ha plogut prou d’ençà d’aquesta batalleta privatomèdicoasseguratística, però aleshores no tenia blog per a fer-ho saber. Avui ho he recordat, coses que passen. Doncs això: alerta amb la Fiatc perquè no són de refiar. I Cluetrain forever.

Compartir

Entrada anterior
MySpace
Entrada següent
Tarifa plana de sabates per enguany: 110 Eur

3 comentaris. Leave new

 • no me’n parlis d’assegurances !!!

  tenc un sinistre obert des de Abril i encara no he vist un duro !!!

  http://tommyx34.wordpress.com/2007/08/27/seguros-bbva-no-gracias/

  a hores d’ara sembla que ja estic a la llista de “pagar” i el banc m’ha de tornar els dobters.

  la solució no se si es similar a la teva, pero a partir d’ara contractem les assegurances amb gent que ja coneixem del mateix poble, ja els he tengut que emprar i al mateix dia m’ha respost.

  Respon
 • Ben escrit aquest post. Per això estan els blocs! Que els ____ !!!

  Respon
 • Tota la familia té Mapfre i no va malament, bàsicament ens atenen tot d’una i només hem de pagar els implants (marcapassos de mon pare, cadera de la padrina, etc.)

  De totes formes també m’han tractat sempre molt bé a la sanitat pública les vegades que hi he anat. Personalment només li veig sentit a la privada per evitar segons quines esperes. La resta és comparable.

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.