MySpace

MySpace és un lloc lent, mal de configurar, falla sovint [1], miren amb lupa les personalitzacions de les planes i lleven tot el HTML que no els hi agrada, modifiquen els enllaços cap als llocs per a fer-los passar primer pels seus vigilants d’enllaços [2] i tenen un sistema caòtic de converses entre usuaris.

Idò perquè hi ha tanta gent al MySpace, fins al punt de convertir-se en el 7è lloc més visitat d’Internet? Perquè a diferència d’altres, com el Facebook, fan que les planes siguin públiques.

En pocs minuts és possible personalitzar-la gràcies a llocs externs especialitzats en la cosa. Em va bastar devers una hora per a obrir-hi aquesta paradeta. Molts artistes que veien enfora tenir un lloc web on penjar-hi la seva música, vídeo i fotografies. Que admetés comentaris dels visitants. Ho tenen més fàcil i barat al MySpace –sobretot barat– i de passada fan comunitat. Això sí, en voler modificar alguna cosa caldrà bregar amb codi HTML i les retallades misterioses que li pega el MySpace.


[1] Funciona amb servidors Windows –val, la frase és un oxímoron.
[2] En entrar-hi http://blog.bitassa.cat, per exemple, el canvia per una tirallonga immensa que comença per http://www.msplinks.com.

Compartir

Entrada anterior
Traducció al català del WordPress 2.3
Entrada següent
La Fiatc no és de refiar

3 comentaris. Leave new

  • “Idò perquè hi ha tanta gent al MySpace”
    Per el mateix que hi ha tants de hotmails i o win.

    Respon
  • a mi que em perdonin, però vaja porqueria de webs que hi ha per el myspaces aquest… i lentes de collons !

    i és que quan hi entres veus el fons de la pagina, per despres substituir-se per una foto o plantilla… no se perque pero em recorda a l’epoca que tenia una web per geocities i navegava amb el Netscape

    Respon
  • TommyX, la comparació amb el Geocities del 1996 m’ha passat pel cap més d’un cop. Només té aquests afegits: 1) la música, fotos i videos en Flash, 2) els comentaris dels amics, 3) la cosa de dir qui és amic i la missatgeria interna que comporta (però això ja ho feia l’email en el cas del Geocities. Per la resta és la mateixa manera d’estar a Internet perquè fixa-t’hi (o no): ningú no usa el blog. Quant a contingut, fan la plana i la deixen, només canvia amb els comentaris. Bé, els músics hi pengen l’agenda.

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.