Prova des del Flock

Aquest apunt és una prova de publicació des del Flock, un navegador basat amb el Firefox.

Sembla prou bo per fer fàcil la subscripció als RSS: en visitar alguns llocs amb fil de subscripció avisa, «t’hi vols subscriure?»  A d’altres ressalta la icona dels RSS, junt a l’adreça, si tenen fil.  En fer-hi clic obre una plana amb el fil de subscripció. La plana –prou ben decorada– inclou el botó «subscriu-m’hi».  Potser hi ha qualque extensió pel Firefox que ho fa tant fàcil com el Flock.  Fet i fet, diria que un Firefox normal i corrent, amb les extensions adients, pot arribar a ser una mena de Flock.  Són camins diferents per arribar al mateix lloc: que el navegador s’integri amb allò que més usam al web; des de fils de subscripció fins el lloc social de torn i passant pel correu web.

Pel demés, el veig amb tendència a oblidar les sessions dels llocs que diu mantenir.  Quan els veu, en fa una gestió prou integrada i vistosa.  De disseny un poc massa estil 2.0 però què li farem, és el que es porta. L’excés ha fet que ja ni el vegi, darrerament.

Enviat amb el navegador Flock

Compartir

Entrada anterior
A la Wikipedia en espanyol
Entrada següent
Frigoaddicció

2 comentaris. Leave new

  • El Konqueror hauria de ser una cosa d’aquestes, un navegador completament integrat amb l’escriptòri, però personalment m’estim més el Firefox, també.

    Respon
  • Hola,

    M’agrada Flock, sobretot la idea. L’utilitzo força, per les connexions a Flickr i els canals RSS. Però, consumeix molts de recursos i es penja molt. Per als RSS he optat pel Google Reader finalment, tot i que el Liferea va molt bé. ÿs perquè utilitzo els fils en línia per generar continguts posteriorment, i des de qualsevol lloc.

    Manel

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.