Contra el nostre regal forçat d’un tros de costa al «pedrojota»

Coses

He rebut un missatge demanant-nos ajuda per aconseguir una cosa ben digna i legítima. Copiaferro un fragment:

En ésser la Resolució controvertida un acte administratiu susceptible d’afectar els meus interessos legítims, tal com és el lliure gaudi dels béns públics demanials i més concretament el domini públic marítim-terrestre, així com el dret de trànsit per la costa, goig de la qualitat d’interessat/a en el procediment administratiu segons el que es disposa en l’art. 31 de la Llei 30/1992.

Estem parlant de la piscina del pedrojota. N’hi ha moltes més, il·legals, seguríssim, però aquesta me l’he topat. Ens han explicat molts detalls del cas i tot plegat sona a presa de pel i a humiliació. Faria el mateix amb d’altres casos dels que tingués la mateixa informació: per exemple, la piscina del veïnat d’una casa a la costa –que no tenc.

Aquí teniu els PDF:

I aquí el missatge que he rebut:

Bon dia,

Adjunt te remet el Recurs de Reposició que, a instàncies de les organitzacions que han promogut la defensa de la costa mallorquina i que estan en lluita per la famosa piscina de Son Servera, s’ha preparar contra la resolució del Ministeri de Medi ambient que li “regala” un troç de costa a n’en Pedro J. Ramírez.

Les referides organitzacions conviden a qualsevol persona o entitat que s’hi vulgui adherir a signar aquest RECURS DE REPOSICIÿ. Tan sols s’han d’incorporar les dades personals o en el cas d’una organització, les dades del Registre d’Associacions, i tot seguit enviar-lo per correu, millor si és en una carta certificada, a les adreces detallades més avall. Una altra possibilitat és anar, amb original i còpia de l’escrit, al Registre de qualsevol Delegació del govern espanyol i i donar-li entrada.

DEMARCACIÿ DE COSTES EN ILLES BALEARS
Ciutat de Queretaro, s/n
07071 Palma de Mallorca

MINISTERI DE MEDI AMBIENT
Pza San Juan de la Cruz s/n
28071 Madrid

En qualsevol cas, donar la màxima difusió al document permetrà que hom pugui fer-se una idea clara del que s’amaga darrera la famosa piscina.

Compartir

Entrada anterior
Tema Veryplaintxt en català
Entrada següent
Fon: el telèfon antisocial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.