Contra el nostre regal forçat d’un tros de costa al «pedrojota»

Coses

He rebut un missatge demanant-nos ajuda per aconseguir una cosa ben digna i legítima. Copiaferro un fragment:

En ésser la Resolució controvertida un acte administratiu susceptible d’afectar els meus interessos legítims, tal com és el lliure gaudi dels béns públics demanials i més concretament el domini públic marítim-terrestre, així com el dret de trànsit per la costa, goig de la qualitat d’interessat/a en el procediment administratiu segons el que es disposa en l’art. 31 de la Llei 30/1992.

Estem parlant de la piscina del pedrojota. N’hi ha moltes més, il·legals, seguríssim, però aquesta me l’he topat. Ens han explicat molts detalls del cas i tot plegat sona a presa de pel i a humiliació. Faria el mateix amb d’altres casos dels que tingués la mateixa informació: per exemple, la piscina del veïnat d’una casa a la costa –que no tenc.

Aquí teniu els PDF:

I aquí el missatge que he rebut:

Bon dia,

Adjunt te remet el Recurs de Reposició que, a instàncies de les organitzacions que han promogut la defensa de la costa mallorquina i que estan en lluita per la famosa piscina de Son Servera, s’ha preparar contra la resolució del Ministeri de Medi ambient que li “regala” un troç de costa a n’en Pedro J. Ramírez.

Les referides organitzacions conviden a qualsevol persona o entitat que s’hi vulgui adherir a signar aquest RECURS DE REPOSICIÿ. Tan sols s’han d’incorporar les dades personals o en el cas d’una organització, les dades del Registre d’Associacions, i tot seguit enviar-lo per correu, millor si és en una carta certificada, a les adreces detallades més avall. Una altra possibilitat és anar, amb original i còpia de l’escrit, al Registre de qualsevol Delegació del govern espanyol i i donar-li entrada.

DEMARCACIÿ DE COSTES EN ILLES BALEARS
Ciutat de Queretaro, s/n
07071 Palma de Mallorca

MINISTERI DE MEDI AMBIENT
Pza San Juan de la Cruz s/n
28071 Madrid

En qualsevol cas, donar la màxima difusió al document permetrà que hom pugui fer-se una idea clara del que s’amaga darrera la famosa piscina.

Compartir

Entrada anterior
Tema Veryplaintxt en català
Entrada següent
Fon: el telèfon antisocial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Menú