Repàs al 2006, prediccions pel 2007 i Sant Antoni

Sant Antoni no té res a veure amb el repàs al 2006 ni les prediccions pel 2007, però és un dels temes de l’Ítaca que acabo de pujar:

Quan a la secció d’Internet veig bebo com a paraula més cercada a Google el 2006, Bebo Valdés és el primer que em ve al cap. No pot ser. Me n’adono que se m’havia passat revisar aquesta paraula que em va cridar l’atenció en veure el darrer Zeitgest, presentat a mig desembre. Surto del jardí com puc, ho recordo avui en retallar el vídeo, i he cercat un poc.

Bebo

Primer he preguntat a un parell –mallorquí– de contactes del missatger instantani: ningú tampoc no havia sentit parlar del bebo. Resulta que és un lloc tipus MySpace que va començar ben entrat el 2006.

Hi ha qui diu que el Zeitgeist no presenta les cerques més populars, sinó paraules que van tenir puntes destacades en qualque moment del 2006. Ho he vist ara en intentar esbrinar el misteri del bebo. També que hi ha més gent que es demana per aquests rànquings, i que cal preguntar a Google per a tenir la resposta, doncs la nota de premsa del Zeitgest –que també vaig rebre i vaig usar per a preparar el programa– no esmenta el filtratge que fan.

Si tirem del Google Trends per a cercar puntes del bebo en relació a d’altres paraules, veiem que està molt per devall d’altres que també són entre les 10 primeres. I de la paraula sex, filtrada. Res, que «Internet is for pr0n» i no és casualitat que aquest blog rebi tantes visites de gent que cerca «fotos de lavativas» (sic) que m’agafen sense repertori 😀

Ràdio

Al Mallorca en Xarxa parlem amb n’Alfred Comin sobre allò que ha estat el 2006 i que podem esperar del 2007. Aquí trobareu el programa desat en Ogg Vorbis i mp3.

Diumenge matí em van telefonar des del programa Serendípia, de COMRàdio, per a parlar diumenge de l’iPhone. Aquí teniu la gravació.

Compartir

Entrada anterior
Feix de fils de subscripció
Entrada següent
Llenguatge massa tècnic

1 comentari. Leave new

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.