El primer informatiu a IB3 TV

Aquest pic per tot diuen el mateix, des del diari El Mundo – El Dia:

1er informatiu a IB3 TV«Aparecieron también Joan Flaquer, portavoz del Govern y conseller de Turismo; Aina Castillo, consellera de Salud y Consumo y Francesc Fiol, conseller de Educación y Cultura. ¿Y la oposición? ¿De vacaciones? La oposición no salió ni siquiera un minuto. Ni el PSIB, ni EU, ni el PSM. Ni nadie que no fuera del Partido Popular.»

(Article sencer: www.elmundo-eldia.com barra 2005 barra 05 barra 03 barra illes_balears barra 1115071209.html [*])

Fins a VilaWeb:

«Els partits critiquen que hi va faltar ‘pluralitat’ perquè en tot l’informatiu no hi va aparèixer cap membre de l’oposició, malgrat que tant PSM i EU/Els Verds van celebrar actes aquest cap de setmana.»

(Article sencer)

O el Diari de Balears:

«Ahir fallà l’equilibri i la pluralitat informatives, ja que les úniques veus que es varen sentir foren les de càrrecs públics del PP. No se sentí cap opinió procedent de PSIB-PSOE, Unió Mallorquina, PSM-Entesa Nacionalista, Esquerra Unida-EV.»

(Article sencer. També en versió PDF (147 K, finestra nova) per quan deixi d’estar en línia)

Per descomptat. Perquè temptar la ‘mala sort’ laboral? Diria més: després de l’avís de no fa gaire, possiblement cap presentador, editor i redactor dels informatius d’IB3 seria capaç de recordar l’existència de cap parent viu simpatitzant i/o militant amb l’oposició.

(Foto: VilaWeb i Diari de Balears)

[*] Enllaç eliminat per respectar les condicions d’ús del diari El Mundo. Aquí hi trobareu el motiu. Per a visitar el lloc, teclejeu l’ubicació canviant el text «barra» (espais inclosos) per una barra (/).

Compartir

Entrada anterior
Recepcionista web
Entrada següent
SHHH!

3 comentaris. Leave new

  • I després ens voldran fer creure, que es una televisió plural, bilingüe, independent, …. i moltes coses més, quan tothom (quan dic tothom em referesc tant els dretans com esquerrans, tant els blancs com els negres, ….) sap que tanmateix aquest televisió es una cadena del govern i només s’emetran les notícies que venguin a cara del qui governa i sino hi venen de cara es “maquillaran” un poc i tots tant contents, perque “IB3 surt de tu”, una cadena de televisió plural i de tots, almanco la pagam tots.

    Respon
  • Ja sabem que vol dir “surt de tu”…. es referien al Matas!

    Respon
  • ÿs increible, a totes bandes surt el mateix! Deu ser que encara no m’he trobat cap blog de PPero que digui lo maravellos que ha estat el primer informatiu de la TV pública balear…

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.