Canvis al web de Logitravel

Cal felicitar als responsables de Logitravel pels canvis al seu web. Aviat serà compatible amb tots els navegadors. En Tomeu, responsable del web, ens ho explica amb un comentari a l’apunt on explicava que no em deixaven entrar –i de la forma que vaig saber que existien.

Tenc el compromís de fer un apunt explicant-ho cada cop que millora un web inaccessible del que m’he queixat. En aquest cas, si tenien la intenció de millorar el lloc, potser hagués estat bé una plana explicant-ho en comptes de dir-nos que uséssim l’Explorer. Semblava més una decisió que no pas un problema de rodatge. M’hagués estalviat l’apunt escrit amb el nas inflat per la portada.

També haig de dir que no vaig rebre més missatges de Logitravel. No va fer falta posar-los a la blacklist del Spamassassin.

Si admeten un consell a l’hora de millorar el web: basta que el provin al validador de W3C. Quan es fa així, la resta (estalvi, compatibilitat, qualitat, confiança, visibilitat) ve tota sola. Haver-ho fet així és un dels motius que, vulgui o no, els meus apunts vagin dalt de tot en fer cerques a Google.

Entrades relacionades

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada