No existeix el Proxy Cache de Telefónica que no em deixa navegar

Bitologia

En tornar de València he hagut de telefonar al 902357000 per a queixar-me. A l’hotel navegava rapidíssim, però a Sineu fa oi. Són dues ADSL de Telefonica, calculo que la del hotel de 10 MB, la de Sineu de 3. ÿs igual, al Sorolla Palace hi ha moltes habitacions, i calia repartir els MB entre prou gent. La diferència: a l’hotel no passem per cap proxy cache, a Sineu sí.

He tengut sort, perquè he trobat un operador amable i amb prou coneixements. Després de comprovar la línia no ha seguit aquell guió, que tenen, de preguntes estàndard per a llevar-se de damunt un client que no navega ràpid perquè ves-te’n a saber què fa.

He comentat una cosa que m’ha donat prou credibilitat: la cosa havia arribat al punt que de tant en tant no podia entrar a meneame.net quan jo sabia cert que estava funcionant. I prou ràpid, perquè l’haig de vigilar i puc saber quants visitants hi ha en cada moment mitjançant una connexió no web, clar, o el proxy caché se la carregaria. «¡Qué casualidad, eres del menáme!».

M’ha contestat que corporativament –i ho ha subratllat en un to «¿me entiendes?»– no pot fer res amb el proxy cache, perquè no existeix. Anaven molt malament i els van retirar. No entén perquè encara hi ha aquest. Podrien posar-lo, momentàniament per un problema de saturació però no era el cas a la nostra zona. Avisarà, però pot ser que en passin llis i diguin que no poden arreglar ni llevar una cosa que no existeix. Acollonant.

Li he agraït molt, perquè fins ara les seves companyes i companys mai no havien volgut reconèixer que hi hagués cap proxy caché. Aleshores em posava cínic i les converses acabaven malament. «Mi ficha debe estar llena de avisos tipus ‘cuidado con ese cabrón’», li he dit.

El proxy avui té l’adreça 80.58.205.102. La veig a l’ensuma-proxys que vaig programar a http://bitassa.cat/ip.php.

Ha aprofitat per mirar què hi havia pendent per la meva línia, i hi figurava la petició d’un filtre per nins, el Kanguro Net, que presumptament he demanat. No pas, jo n vull cap proxy, ja el muntaré jo si el necessit –i sabré cert si existeix o no. Que es limitin a fer-me arribar bits, sense filtres. M’ha adreçat al 1004 on he rebut una línia molt en la línia del proxy cache: la meva petició de Kanguro Net tampoc no existeix.

Compartir

Entrada anterior
menéame, menéame
Entrada següent
Manteniment de Telefónica (2 de x): si no uses Windows, no tens manteniment de maquinari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.