Darrers Ítaca i un parell de Mallorca en Xarxa

Ja fa dies que no publicava enllaços cap als programes de ràdio i TV en els que participo; la dèria divulgadora. Se n’han acumulat un poc massa, però posats a cercar una excusa per a fer passar avall el meu descuid, se m’acut dir que l’estiu és època de reposicions a les ones hertzianes, així que potser queda teniu un poc més de temps per a veure i escoltar coses noves… ha colat? Si es que sí, a continuació va el patracol d’enllaços.

Ítaca

El dia 13 de juliol van emetre el darrer Ítaca. Encara no sabem si tornarem al setembre, així que potser aquestes són les darreres emissions del magazine cultural de Televisió de Mallorca.

Secció Internet:

Programes complets:

L’Ítaca ha estat la feina d’un bon equip. No hi és tot a la foto del dinar de final de temporada –o programa. Per Nadal feren un especial recopilatori on hi podreu veure la resta.

Mallorca en Xarxa

El Mallorca en Xarxa, d’Ona Mallorca, també havia d’acabar el 13 de juliol però l’han allargat fins a final d’agost. Aquests són els nous programes des del darrer apunt:

Trobareu l’àudio dels programes al web d’Ona Mallorca.

El Xisco Xavier Jaume ha publicat un bon apunt sobre el que parlarem. Pot compensar la falta d’enregistrament d’àudio a la carta precisament d’aquest programa –una pana al servidor.

En Pep Torro i jo férem un parell de fotos de l’edició del dia 13, les he penjat al Flickr.

Més?

La Ràdio i Televisió de Mallorca és una empresa pública que tindrà un nou equip per mor dels canvis polítics a les darreres eleccions. Tot plegat fa que a finals de juliol encara no sabem si hi haurà una nova temporada pel Mallorca en Xarxa ni l’Ítaca a partir del setembre. Tampoc no tenim cap projecte nou, de moment.

En aquest moment el que compta és que hem après prou coses i ens em divertit explicant històries als dos programes: 52 Ítaca i he perdut el compte de quants Mallorca en Xarxa des del 2002, primer amb l’Araceli Bosch –ara al Diario de Mallorca– després amb l’ÿngela Alfaro –que presenta els informatius del cap de setmana a IB3–, més endavant només el Llorenç Valverde i jo, finalment tot sol fent la presentació i afegitons. Cal comptar els dos anys previs a Ràdio Jove amb el Llorenç Valverde. Allà ens acompanyaren el Joan Cabot, en Xavier Ricci i la Pilar Calatayud.

Tot plegat ha estat una bona experiència que, comptada i debatuda, és just un començament: encara resten moltes coses per aprendre.

Compartir

Entrada anterior
El Nokia E65 navega amb KHTML
Entrada següent
Festival de cançó Sa Marjal 2007

2 comentaris. Leave new

  • […] El Mallorca en Xarxa continuarà fins el desembre. Al darrer apunt sobre la ràdio (i l’Ítaca) hi contava que no sabia si continuaríem. En Miquel Lluis Mestre es demanava, al seu blog, com podia ser, i en Guillem esperava que continuéssim –gràcies, ja sabem segur que tenim almanco dos oients! En realitat la decisió ha estat molt ràpida un pic nomenada la nova directora d’Ona Mallorca, l’Emma Socies: he sabut que continuaríem la mateixa setmana que ha començat a fer feina. […]

    Respon
  • […] Ítaca i MEX… ens quedarem sense ?? 10 08 2007 ja fa un parell de dies que vaig veure al blog d’en Benjamí un post recopilatori de programes tant de ítaca com MEX, deixant entreveure que hi ha dubtes a sobre la continuïtat d’aquests programes. […]

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.