Nit d’informació a Ona Mallorca

Mitjans, Ràdio

L’informatiu especial eleccions d’Ona Mallorca anava des de les 19:30 del dia 27 fins a les 2:00 del dilluns 28. Va ser una jornada intensa que va sortir prou bé.

L’encetà en Toni Traveria, a qui vaig acompanyar per a explicar quatre històries sobre Internet i les eleccions. A les 20:00 va entrar el cap d’informatius, en Joan Vives, que no va deixar el micròfons fins a les 2 de la matinada.

En Juli Valls va fer de tècnic tota la nit, concentrat i hiperactiu com sempre. Tant ell com el Joan Vives van mantenir un ritme altíssim: connexions quan tocava amb els diferents periodistes presents als punts clau, tertulians que entraven i sortien.

Mentre, el Toni Traveria a l’estudi i altres periodistes de la casa, des de la redacció, anaven pescant les dades que anaven surant. Tothom estava pendent de totes les emissores de televisió, ràdio i Internet mentre espipellaven qualque cosa del càtering llogat per l’ocasió. Era el zàpping, sovint ociós i desganat quan és domèstic, però aquest pic no: era feina per a saber si passava quelcom important que se’ns escapés. Quan algú trobava qualque cosa interessant sovint avisava uns segons tard, perquè els periodistes d’Ona Mallorca ja havien demanat pas i estaven en antenna. Aleshores sorgien les rialles i les mirades de complicitat. Mai no arribaren tard.

Aplaudirem quan el Juli va tancar micròfons a les 2 per posar música i s’obrí la porta de l’estudi 1. No és de bades que els informatius d’Ona Mallorca han tingut una pujada important d’audiència darrerament.

En vaig fer un àlbum de fotos. El trobareu al Flickr. L’àudio està disponible a la carta.

Compartir

Entrada anterior
Bob Young
Entrada següent
L’estat espanyol obligarà a delinquir als usuaris del GNU/Linux

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.