Amb Sogecable a la cabina dels germans Marx

Sogecable ens demana que llevem del menéame un vídeo que ningú no ha publicat allà –i per deixar un bon regust d’alegria i positivisme, insinuen plets a la darrera frase de la carteta.

Al menéame només ha passat que un usuari va esmentar, lincar, contar, citar o explicar que un blog mostra aquest vídeo del YouTube. Tot seguit altres internautes ho votaren i comentaren (amb més o manco fortuna i gràcia).

Si a Sogecable volen que ningú no vegi un vídeo seu publicat a YouTube, han d’escriure a YouTube demanant-los-hi que el llevin. ÿs de guió de Barrio Sésamo.

Potser Sogecable no ha enviat cap reclamació –amb insinuació de plet– a YouTube per què Cuatro hi té un acord?

O és per què el vídeo de YouTube pugui sortir al blog de la Cadena SER, que és germana de Sogecable al grup PRISA? [1]

També podria ser que a Sogecable estiguessin emmerdats fins el coll amb aquest vídeo. En aquests casos el millor es no obrir la boca perquè el sabor d’això espès i marró que us envolta us agradarà gens, al·lotets. De moment la blogocosa ja hi ha renou i no precisament de mamballetes a Sogecable. ÿs el que te enviar cartetes insinuant plets només per lincar, esmentar, contar, citar o explicar allò que hi ha a Internet.


[1] He guardat la plana de blog amb PDF. També la pantallada, car al PDF no s’hi pot veure el vídeo perquè la impressora PDF no recull aquesta part.

Compartir

Entrada anterior
Ignorància crispada
Entrada següent
Més programes [prestigiosos] de ràdio i tele

3 comentaris. Leave new

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.