Fragment del darrer «l’Orquestra»

El Dr. Masgrau era un col·laborador del programa «l’Orquestra» del Jordi Vendrell –i ara amb «La solució», també a Catalunya Ràdio. Una clienta li va portar una cinta de casset amb el darrer «l’Orquestra». No hi és sencer, perquè explicava que va polsar el Play + Rec en veure que el programa era molt bo.

Pocs dies abans, al dinar de fi de temporada 91-92 amb els col·laboradors, en Jordi havia anunciat una nova temporada 92-93 i que les audiències els posaven dalt de tot. Però un polític i missèr de llinatge petri va enviar, diuen, per presions socialistes, conten, una ordre de tancament tant fulminant que suprimí fins i tot el darrer programa de la temporada. El que en Jordi Vendrell anuncia al final de la gravació que podeu trobar al web del Dr. Masgrau –i aquí.

Potser l’heu vist anunciat a més llocs aquests dies. Repeteixo la història, sense aportar-hi gaire cosa, perquè m’han demanat què es pot fer per a que tengui més difusió. Aquest apunt és per a contribuir-hi. Ja són prou significatives les mil descàrregues des del web del Dr. Masgrau en només una setmana i busques. Cal afegir-hi les de la noticia a Vilaweb i al blog de l’Internauta.

Bo, aquest article del Barnils.

Compartir

Entrada anterior
Internauta dedicat al Jordi Vendrell (2/2)
Entrada següent
«El programari lliure és per a les persones» en espanyol

2 comentaris. Leave new

  • Josep M. Fernández
    18 de juliol de 2006 12:50

    Boníssim, el vaig escoltar fa uns dies. Si algú amb accés a l’hemeroteca d’El País penjés l’editorial d’aquell 9 de juliol del 92 al que fan referència ja seria l’hòstia.

    Respon
  • Impressionant el programa, és increïble tot el que va passar aquell 92

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.