Opá yo viazé un corrá amb sa llengo balea

El títol de la cançó «Opà yo viazé un corrá», d’El Koala, pot servir per a il·lustrar la categoria d’això que alguns en diuen sa llengo balea.

Cap andalús que estima la seva llengua i cultura escriu seriosament com ho fa El Koala, li diu andalú i pretén que la reconeguin com a llengua diferent de l’espanyol. Tenen clar que és una cosa lúdica. Els defensors de sa llengo i sa histori balea no. Tenen Academi amb fitxa d’editor al Ministerio de Cultura i tot.

Compartir

Entrada anterior
Sineu: Concert de Sant Marc 2006
Entrada següent
Barça 1, Milan 0

5 comentaris. Leave new

 • Hola Benjamí, n’hi ha que són tan tan autèntics que escriuren “pobble” als panfletos electorals.

  Però allà on també pots flipar és a Maó amb sa polèmica de “Mahó vs Maó”.

  Curiós no? 😉 I tampoc s’ho prenen com una cosa lúdica.

  Respon
 • Oscar, i no ho escriuen amb b geminada, pob·ble? 😀 ÿs més fidel a com ho pronuncien, però potser ho troben «massa català», això del punt volat 😛

  Respon
 • ÿscar, t’has descuidat un cosa… En realitat la polèmica és “Mahón-Mahó vs. Maó”, per ells la versió castellana és el més important! 😉

  Respon
 • Cert als dos! 😉

  Molt bones apreciacions companys 😛

  Respon
 • Fins i tot molts dels seus integrants van fer un partit polític, Clau, ho recordau? Encara tenen la seva web, és divertit anar-hi }:). Pareix que fa tres anys que estan fora president pel que es veu… Pobra gent, a molts els varen instrumentatlitzar i enganar amb falses promeses.
  No sé com hi pot haver gent amb un mínim de formació que es pugui creure als de “sa llengo balea”, serà que no té res a veure la formació amb l’esperit crític? O que l’estupidesa humana no té límits?
  Si ells mateixos unes vegades escriuen les coses d’una manera i unes altres d’una altra. Després de llegir unes quantes línees de “llego baleà” pega maldecap!

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.