Bullanga Records s’adapta a les noves tecnologies

En J. m’envia la nota de tancament de Bullanga Records com a segell discogràfic [1]. Els autors diuen que el seu no és cap discurs ploramiques. El que diuen i es proposen està molt bé, molta sort!

Salut, Companys i companyes!

Després de quasi bé 5 anys de funcionament, Bullanga Records tanca el seu cicle com a segell discogràfic.

Les reedicions del mítics treballs discogràfics, “Per tots els Mitjans” i “Crítica Social” , les edicions d'”INDP”, el dvd “Inadaptats 2003 S.O.S.”, i l’últim treball d’Inadaptats “Homenatge a Ovidi”. Les edicions de diferents bandes com: Avalots, Revolta 21, Opció K-95, Pílseners, nn33, Okupats, Cesk Freixas, Red Banner, Mall, i El Corredor Polonès, justifiquen el propòsit de Bullanga en els seus inicis, crear una Escena Musical Catalana alternativa al “Rock Català” subvencionat i promogut per la Generalitat.

Han sigut moltes les bandes que s’han posat en contacte amb Bullanga amb la intenció de editar els seus treballs discogràfics, els quals per diferents causes, no han pogut ser realitzats. Però que ens donen la satisfacció de saber que l’ “Escena Alternativa Combatent Catalana”, està més viva que mai, i que segueix emergent.

El tancament d’aquest cicle ve degut a que, des de Bullanga creiem que la distribució musical a patit una gran canvi amb les noves tecnologies, Internet, copiadores de CD, etc.

Lluny dels discursos ploramiques de la majoria de les discogràfiques, nosaltres veiem la utilització d’aquesta tecnologia, molt beneficiaria per als músics que com nosaltres, la seva principal intenció, es la de fer arribar la seva música al màxim de gent, i el més lluny possible.

Per això, Bullanga es posa al dia i es converteix en un portal d’Internet, on la nostra música, tingui un espai per distribuir-se gratuïtament, on la gent pugui consultar les noticies, agendes, fòrums,… etc, d’aquest nou projecte.

La presentació d’aquesta proposta portarà de gira els mesos d’abril i maig d’aquest 2006 a les bandes: Roig, Answer i el col·lectiu de DJ’s ATK, que amb el nom de BULLANGA REVOLUCIÿ ⿿ 06, faran diferents concerts per tota la geografia dels Països Catalans. A més de ser les primeres bandes que tindran el seu espai en aquest nou portal d’Internet.

Bullanga segueix construint el Moviment Revolucionari Musical Català!

Fins Aviat!

[destacat meu]


[1] Tot i el nom, no és cap botiga de souvenirs 😉

Compartir

Entrada anterior
Xara LX
Entrada següent
Herois locals

1 comentari. Leave new

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.