Pasqua militar

Coses

Actualització: l’apunt d’avui «L’estil del PP» és una continuació del d’ahir.

Bon apunt, el d’ahir d’en Josep-Maria Terricabras. ÿs una reflexió balsàmica per un moment d’esbraonament. Comença així:

Ahir es va celebrar la festa anomenada “Pasqua militar”. Reconeguem que la festa ja té gràcia. M’estranya que la jerarquia catòlica, que intervé en la discussió sobre si s’ha d’anomenar o no “matrimoni” qualsevol parella casada, no mostri ni interès ni indignació quan els militar s’apropien del terme “Pasqua”. Que hi pugui haver una “Pasqua militar” és o una ofensa o una ridiculesa. I segurament és totes dues coses. Que la Pasqua cristiana es pugui veure embolicada amb termes militars i casernaris és, certament, lamentable. Però això, a Espanya -enlloc més del món, és clar- sembla ser una cosa normal o, fins i tot, una gran cosa.

Aquí teniu la resta.

Per cert, aprofito per passar el cromo que em va enviar en Francesc Febrer: el blog d’en Terricabras té un fil de subscripció.

Vaig escriure un parell de pics demanant el fil i orientant l’interlocutor sobre què era i com fer-ho. Van respondre amablement, però em va fer l’efecte que era un poc de feina aconseguir-ho al seu web, que no seria fàcil –almanco no tant com qui usam programes lliures per a publicar a Internet. Algú ho ha preparat, i és que s’ho val. Gràcies a tots.

Compartir

Entrada anterior
Viagra made in Sóller
Entrada següent
Sant Sebastià

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Menú