Digg triomfa

El logotip del Digg és un home amb una palaEl cromo del Previewseek m’ha arribat via missatger instantani [1] des d’un amic al que ahir li vaig passar un altre: Digg.

Li he preguntat on havia vist Previewseek i em diu que a Digg.

També m’ha passat Slashdigg, un web que tal com el nom indica, és Slashdot i Digg, un al costat de l’altre. Si no us agrada l’ordre dels factors –que no alteren la suma– també podeu visitar Diggslash. I si hi trobau qualque cosa a faltar, Diggdot.us li afegeix Del.icio.us. Encara no n’he vist cap que inclogui el Flickr, possiblement perquè els monitors de 32 polzades encara no són populars.

La combinació amb Slashdot no és cap casualitat, perquè la noticia d’aquests dies és que Digg està a punt de superar-lo –o ja el supera, hores d’ara. ÿs la novetat o que s’ho val? A digg vs dot creuen els continguts i hi cerquen les diferències.

Què és Digg? ÿs pot usar de tantes formes que cal que trobis el teu Digg. Una cosa està ben clara: és una idea ben xarxaire per estar informat –encara que de moment només de tecnologia, això que en diuen noticies per a «nerds». La idea més xarxaire des del blog.


[1] Ni Messenger ni AOL-ICQ ni Yahoo IM ni altres males herbes: Jabber, per descomptat.
Imatge: General de Juguetes.

Entrades relacionades

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada