Microsoft i els seus rivals

En Carles Mateu comenta un article del Financial Times: «Microsoft to give Office access to rivals» (Microsoft deixa que els rivals accedeixin a l’Office).

Als rivals?

Jo diria que és a l⿿humanitat, no?

Per mor que ens ho hem deixat fer, avui milions de persones han abandonat la seguretat del paper per desar el seu coneixement en formats que els fan dependre de llicències amb clàusules denigrants, baixa qualitat de programari, política d’actualitzacions capriciosa, sistemes ocults –i no tant ocults– per accedir a informació privada i tot un festival d’inconvenients passats pel bit microsoftero.

Caldria saber qui parla de rivals, però. D’entrada cal tenir en compte que el Financial Times és un diari⿦ un poc conservador, diguéssim.

Compartir

Entrada anterior
Explorant el portapapers del Windows
Entrada següent
Babylon: ciberpaparres

1 comentari. Leave new

  • No m’hi havia fixat en la connotació aquesta de “rivals”. He donat per suposat que es referia a IBM, OpenOffice, etc. i ja m’ha emprenyat prou el tó de veu (hi ha tó de veu en els escrits!, de debó!), de presentar-ho, al titular si més nó, com una generosa almoina de Microsoft. Encara que queda clar a l’article que no tenien més remei.

    El que més m’ha sorprés de l’article és el caire d’inevitable que dona a la pèrdua del mercat “governamental” per part de Microsoft. Mira que soc dels utòpics que creuen que el PL vencerà, però veig al períodista una mica optimista…..

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.