Tràfic d’armes

EinesVaig viatjar en avió entre Palma de Mallorca i Barcelona amb les eines que veieu a la foto.

El detall seria clarament irrellevant si no fos que aquestes eines situades a l’interior de la meva bossa i, a la seva vegada, dins la cabina d’un Boeing 737, tenen efectes gairebé màgics: es converteixen en armes i a mi en un tipus armat, perillós, concretament en un presumpte terrorista.

Només si sou de sensibilitat impermeable podeu fer clic damunt la imatge per veure-la més gran, a una finestra nova, i adonar-vos de la meva capacitat destructiva. No les he fotografiant de front per tal de suavitzar l’impacte violent de l’escena.

Afortunadament a Palma no les van trobar abans de pujar a l’avió, o ja les hauria vist prou. Si es tracta de jugar als Playmobil, encara, però al món real els absurds em fan pujar el nivell d’alguna cosa a la sang i ves-te’n a saber si és el del colesterol.

Em vaig adonar de les meves presumptes activitats de presumpte terrorista quan ja estava a Barcelona. Vaig posar la mà dins la bossa per treure la cartera i allà estaven. Les havia agafat, dies enrere, per reparar una ferralla. He vist massa capítols d’Aeropuerto al Canal Viajar i no gosava tornar a Palma carregat amb aital arsenal. Afortunadament em van oferir un zulo: el pis d’en Llorenç Valverde. Me les ha tornat en poder-les portar fins a Mallorca dins qualque maleta de les que cal facturar.

Gràcies, Llorenç, i disculpa, a la bestreta, pels possibles efectes laterals d’aquest apunt. Estic pensant en un titular a noticiasdodot.com: «Director general de Fundación de la Societat de la informació de Catalunya implicado en tráfico de armas» ;).

Compartir

Entrada anterior
El Firefox s’estanca?
Entrada següent
Mallorca en Xarxa: Pere Bueno

3 comentaris. Leave new

  • Cal anar fent-nos a la idea que d’aquí a poc no podràs dur les mans per si estrangules el pilot.

    Respon
  • Ei! el món està ple de terroristes!!! dies enrere, una companya del departament va fer un viatge amb avió Atlanta-Nova York amb… atenció… unes tisores dins la bossa que va pujar a la cabina!!!!

    Cal remarcar que va ser el cap de setmana en que el metro de Nova York havia de ser “atacat”.

    Bé, jo tampoc em quedo enrere, fa tres setmanes vaig volar Barcelona París i París Atlanta amb una bossa amb el portàtil i el seu carregador. Imagineu, engego el portàtil, poso en marxa l’antena wireless i estavello l’avió! o pitjor encara, imagineu que em carrego a algú amb el cable del carregador…

    ui, ui…

    Respon
  • -Azafata, ¿me venderia una botellita de whiski?
    -Como no ¿cual quiere?
    -Hmm, por ejemplo, un Laproigh. Cask strenght. Y un poco de agua fria.
    -Aqui
    -Gracias

    (diez minutos despues)

    -Señores, Señores, un poco de atencion por favor… muchas gracias… esto que ven aqui es un cocktel molotov de alcohol de quemar, al que no dudare en prender fuego…

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.