Subscripció per correu amb FeedBurner

Aquest blog

Ara us podeu subscriure també per correu al blog que teniu davant, i us enviaran un missatge cada pic que jo hi desi un apunt nou. ÿs un servei de franc by FeedBurner.

La subscripció per correu no hauria de fer pas falta, car els fils RSS i Atom són prou potents i còmodes: no demanen cap adreça de correu, no embruten bústies i mai no cal esborrar-se de de cap cosa. Però sembla que la inèrcia de l’e-mail és gran i m’ha pegat per provar aquesta via.

Res, que a la columna de la dreta hi trobareu l’enllaç per a obrir la vostra subscripció: «Subscripció per correu», diu. L’invent de moment només parla en anglès [1] però diu poques coses i és bo d’entendre:

  1. Demana una adreça de correu i que copieu un text [incomprensible] que veieu al monitor. Ho fan per saber si sou una persona o un robot —captcha, nom la prova.
  2. Diu que rebreu un missatge a la bústia per a confirmar la subscripció. Sol ser veritat. La cosa és per què ningú no us subscrigui sense el vostre permís.
  3. Ara cal que obriu la bústia i llegiu el correu. N’arribarà un titulat, més o manco, «Activate your Email Subscription to: Bitassa a lloure – Blog de Benjamí Villoslada». ÿs aquest. Feu clic a l’enllaç que conté.
  4. Fet! Els apunts arribaran per correu –electrònic, o pobres arbres.

Si després no us agrada, fer anques enrere és és molt fàcil: cada missatge duu un enllaç al peu que en fer-hi clic la baixa és immediata.

Avís important pel sargento Moral.es guardià de la LSSI: jo no tenc l’adreça de correu dels subscriptors ni la vull ni res de res. No som pas el responsable del que en facin a can FeedBurner, que semblen al·lots de refiar, però us recoman que llegiu les condicions d’ús i abús. Perquè les cares són l’espill de l’ànima, diuen, aquí els teniu retratats –vaig saber de l’àlbum perquè m’afegiren als seus contactes; que sí, són gent xarxaire. Póngame a los pies de su señora, estimado Moral.es.


[1] Els apunts que rebreu seguiran sent en català.

Compartir

Entrada anterior
Temps de lectura dels apunts amb el time2read
Entrada següent
Ressenya a l’Última Hora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.