No a les patents de programari

No Europe Software Patents!No a les patents de programari a Europa –ni enlloc. A un altre apunt vaig explicar (i m’han dit que s’entén) el que implica patentar un programa: significa patentar idees. ÿs un problema que afecta a qualsevol persona que usa un ordinador, no importa que sigueu informàtics ni que tant sols feu programes.

Els nostres polítics europeus estan tractant l’assumpte com si estiguessin llogats pel dictador de torn d’una república bananera. Per a recordar el moment delicat pel que estem passant, he penjat un banner a la columna de la dreta i a tots els apunts que surten amb els fils (o feed) [*]. També al cos de l’apunt, quan l’AdSense no sap que fer amb aquest blog.

[*] M’ha fet falta modificar el WordPress, però no ho explico a un apunt perquè no faig servir la darrera versió i possiblement no serviria a gaire gent. Els canvis són diferents si s’envia l’apunt sencer –el meu cas. Escriu-me o deixa un comentari si vols saber què cal retocar. Si hi ha interès podem usar el Wiki per anar comentant en grup els canvis a les diferents versions.

Si vols un poc més d’informació, visita la secció patents a la columna de la dreta.

Compartir

Entrada anterior
Queixes del Google Maps
Entrada següent
Disc dur

1 comentari. Leave new

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.