Repetició de Zona Roja

L’emissiÿ³ dels dos capítols de Zona Roja sobre Mallorca van coincidir amb el canvi de sintonia del Canal 33.

Molts s’els van perdre, tot plegat va arribar en forma de petició de reemisió a Televisió de Catalunya i han contestat. Aquí la resposta copipastada:

Benvolgut senyor,

Gràcies pel seu missatge i el seu interès. Som conscients de les qüestions que ens exposa al seu missatge i per tant hem actuat en conseqüència.

Així, Televisió de Catalunya tornarà a oferir els dos últims capítols emesos els dies 23 de febrer i 2 de març pel 33 de la sèrie documental històrica “Zona roja”. I ho farà els dies 7 i 14, per TV3, després de l'”Entre línies”, a les 00.15, a fi que es pugui veure a les Illes Balears.

Per informar tothom d’aquest fet, hem tramés una nota de premsa a tots els mitjans en la qual especifiquem que “la decisió s’ha pres després de rebre un gran nombre de sol·licituds de telespectadors de les Balears que, a causa de la posada en marxa del nou canal autonòmic que emet per la freqüència on fins ara se sintonitzava el 33, s’han quedat sense poder veure aquests dos capítols on s’analitza la guerra civil a les Illes”.

Satisfem, així, la seva demanda, tot esforçant-nos per millorar tant com podem el nostre servei públic de televisió.

Som conscients que el fet de sintonitzar Televisió de Catalunya des de les Illes Balears correspon a una voluntat especial de seguiment de les nostres emissions i ens sentim enormement honorats per aquesta atenció. Per aquest motiu, hem aconseguit que el Govern balear hagi reassignat les freqüències necessàries per a la recepció normal de totes les nostres emissions a les Illes, de manera que la situació torna a la normalitat; només cal resintonitzar el televisor d’acord amb les dades del quadre que figura més avall.

Agraïts pel seu interès, els saludo molt atentament.

Televisió de Catalunya
Departament d’Estudis i Atenció a l’Espectador

Gabriel Jaraba

He vist els dos capítols i us recomano que prepareu el vídeos, el DVD o l’estri gravador de torn, perquè és un document que s’ha de guardar –i poder congelar la imatge per a llegir bé qui és qui a les biografies que surten al final.

Font: Ara i Sempre. Aqui teniu sencer el missatge on he vist la resposta de Televisió de Catalunya.

Compartir

Entrada anterior
FesInternet 2005
Entrada següent
Patents de programari a Europa

2 comentaris. Leave new

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.