Control de la impressora

Impressora a la interfície web del CUPSA can TechRepublic han publicat un article que resumeix i explica els comandaments per controlar la impressora des de la línia de comandaments.

El programari CUPS té moltes possibilitats. Per exemple, si hi ha connexió d’Internet, es pot usar la impressora de casa estant a qualsevol lloc. Les limitacions estan més en si tindrà paper o s’enganxarà que no pas en allò que es pot fer amb CUPS –i aquí sorgeix una utilitat per una webcam 🙂

Saber controlar la impressora amb la línia de comandaments va bé per passar-li ordres des d’onsevulla. També es poden usar abstraccions gràfiques, fins i tot a distància. CUPS també té interfície web. Però segons l’article hi ha bons motius per aprendre a fer-ho des de la línia de comandaments:

Many people prefer GUI interfaces when working with operating systems they’re not completely familiar with because they’re easier to use. Once you have a good understanding of the system, you may find that command line utilities give you more granular control over the printing environment while also allowing you to make modifications more rapidly. Rather than click, wait, click, wait, click, wait, you can just type the commands in a terminal window, press [Enter], and be done.

(Imatge: Impressora a l’interfície web del CUPS)

Compartir

Entrada anterior
Linuxers avançats… o abandonats?
Entrada següent
Res millor que el codi obert ben analitzat

1 comentari. Leave new

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.