Guia en català pel WordPress

A mossegalapaloma.cat han publicat una guia pel WordPress. El llistat de capítols serveix per a fer-se una idea del completa que és:

0 – Introducció.
1 – Personalització.
2 – Extensions Bàsiques.
3 – WP Database Backup.
4 – Actualitzar la versió de WordPress.
5 – La importància de FeedBurner.
6 – Estadístiques al bloc.
7 – Novetats de la versió 2.5.
8 – Instal·lar en local amb MAMP.
9 – WP per Podcàsters.
10 – Integració amb el Flickr.
11 – Pàgines, Categories i Etiquetes.
12 – Enllaços a part d⿿una entrada.
13 – Formularis de Contacte.
14 – SEO.

Els han publicat en forma d’apunts de blog i usant un WordPress –per descomptat. Als comentaris hi trobam cromos interessants.

En veure SEO he arrufat el nas, perquè la meva experiència amb la cosa fa que tot d’una em venguin al cap les paraules spam, llombrígol, rànquing, i brega pels primers llocs. Però cal llegir aquest capítol, perquè els consells són bons i sobre qüestions bàsiques que cal tenir en compte.

Els autors diuen què encara no han acabat. Potser aniria bé una explicació del RSS per ajudar a entendre millor els capítols sobre el FeedBurner i els podcast. La importància d’un domini propi, i que tampoc no costa ni val tant.

Entrades relacionades

3 Comentaris

  1. Gràcies Benjamí per mencionar el curs i recomanar-lo 🙂

    Ara mateix estem en fase de reflexió i esperant una mica de feedback dels usuaris per saber per on continuar. Tindrem en compte el què comentes de cara les noves entregues del WordPress Pràctic!

  2. Pingback: Tutorial de Wordpress en català | Jordi Bufí

  3. Benjamí, m’afegeixo als agraïments de l’Oriol. Com bé explica hem decidit aturar-nos uns dies i rebre “feedback” amb el que tots els comentaris i suggeriments son molt benvinguts.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.