Declare Independence [From Old Music Business Dinosaurs]

La Björk ha presentat el vídeo del tema «Declare Independence». Ho veig al blog «Llámame Lola», on linquen AOL Music per a veure’l. No puc:

We’re sorry, the clip you are trying to play is not currently available in your area.

La Björk declara la independència:

Damn colonists
Ignore their patronizing
Tear off their blindfolds
Open their eyes

mentre AOL Music l’usa per a recordar-nos la dependència amb fronteres absurdes a Internet.

Qualque cosa no quadra. Torno a llegir la Declaració d’Independència del Ciberespai per a recordar, ben clar, què és el que no quadra:

No heu participat en la nostra gran i unificadora conversa, i tampoc no heu creat les riqueses dels nostres mercats. No coneixeu ni la nostra cultura, ni la nostra ètica, ni les regles no escrites que estableixen en la nostra societat més ordre que el que podria obtenir-se amb qualsevol de les vostres imposicions.

Preteneu que a casa nostra hi ha problemes que requereixen una solució. Utilitzau aquest pretext per envair el nostre territori. La majoria dels problemes que invocau no existeixen. Si hi ha conflictes reals, si hi ha torts, els identificarem i hi posarem remei amb les nostres pròpies eines. Estam creant el nostre propi contracte social. Aquest sorgirà d’acord amb les condicions del nostre món, no del vostre. El nostre món és diferent.

[…]

Els vostres conceptes de propietat, expressió, identitat, moviment i context no són vàlids per a nosaltres, car estan basats en la matèria, i aquí no hi ha matèria.

Entrades relacionades

6 Comentaris

  1. No se si a ca n’AOL tracten diferent els espanyols que els austríacs, però jo no he tengut cap problema en reproduir el vídeo. També he vist que l’enllaç des de llamamelola.com a ca n’AOL te un “)” de més al final. Potser serà això?

  2. Ups, m’hi acab de fixar, l’enllaç de la teva imatge no és el mateix q el hi ha posat a llamamelola.com. Ho han degut canviar per el que tu dius. En tornar m’hi fixaré millor 🙂

  3. Ho he vist sovint a varis llocs, que per drets de les series o dels videos que proporcionen no es poden veure fora dels EEUU. Hem vaig apuntar a la beta del hulu (semblant al joost o el miro) però no hi ha manera de veure cap video dels que ofereixen. ÿs una llastima…

  4. Si vols veure un altre exemple d’aquests, podeu anar a http://www.pandora.com

  5. Aquestes mesures són patètiques, no es poden posar barreres al camp.

  6. Podeu veure’l ací:

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.