El proper DaDaBIK té traducció al català

Acabo d’enviar la traducció al català del DaDaBIK. El responsable del projecte, Eugenio Tacchini, ens l’ha demanat perquè la nova versió és apunt. ÿs fàcil, basta traduir els missatges nous i no han estat més d’una vintena. La primera traducció va ser més llarga, però fou la meva aportació al projecte junt amb un parell de suggeriments –algun implementat, però no com el vaig enviar, sinó millor encara. ÿs un projecte viu i útil per a moltes aplicacions web.

El DaDaBIK serveix per a crear formularis web per a mantenir bases de dades (cercar registres, altes, baixes, modificacions). Crea els formularis al vol segons el que diu una meta-base de dades per a definir les característiques de cada taula i camp.

Compartir

Entrada anterior
El vídeo de l’anunci pro seleccions II: el substitut lliure
Entrada següent
A Navarra no volen informàtics que tenguin cura per la llibertat

2 comentaris. Leave new

  • No té res a veure amb el post, però aavui mateix m’han duit el MacBook -versió de l’OS 10.4.6.- que vaog comprar fa 10 dies. Al cap d’una hora, més o manco, d’haver-lo obert, m’ha sortit un ‘kermel panic’ (sé que se diu així després d’haver-me entretengut a google a cercar-ho), i ja no hi ha hagut manera de tornar-lo a iniciar. Demà a primera hora demanaré que me’n donin un de nou.

    Mirant per la xarxa, veig que això dels ‘kermel panic’ en la nova saga d’Apple és com una epidèmia, se dóna molt. Què en saps?

    Per favor, facilita’m un poc de llum, jo, l’ignorant de la informàtica!

    Gràcies per tot.

    Respon
  • Amadeu: conec els kernel panic del Linux, perquè és el que faig servir. Passa quan

    – Hom fa un kernel a mida i no l’ha acabat bé (p.e. posar una controladora de disc que no és la que toca, i el kernel no pot accedir al disc.

    o

    – Quan hi ha un problema de maquinari. Es romp un dispositiu ben configurat al kernel, però que aquest no pot veure a la memòria perquè no funciona.

    Més detalls: http://en.wikipedia.org/wiki/Kernel_panic

    La progressiva pèrdua de qualitat del maquinari Apple, en proporció als preus més baixos, pot fer que sia això darrer.

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.