Còmic?

No a la Comic SansCòmic, diuen? No se on li veuen la gràcia. La Comic Sans tampoc m’agrada.

Per qui es vulgui escapar dels fonts de sempre, en Pedro Reina des de fa temps cerca fonts lliures de qualitat. De moment, només n’ha trobat de franc.

En Pedro ens va explicar, a una conferència, que ell havia suggerit a Javier Malonda, l’autor de la Tira Ecol, que usés la KomikaText en comptes de la Comic Sans. A Barrapunto s’hi poden trobar comentaris d’en Pedro tornant a donar el mateix consell.

Entrades relacionades

4 Comentaris

  1. Pingback: a-css » Tipografies lliures

  2. Jo també detesto la Comic Sans! Típica lletra informal del professors de tecnologia, que pensen que així semblen més innovadors, quan en realitat la lletra és realment patètica. Millor Arial o Verdana.

  3. Royger, si t’agrada la verdana, tasta la Bitstream Vera amb tots els seus sabors (serif, sans serif, mono). Com la Verdana, està pensada per veure’s bé als monitors, a qualsevol mida, i té una llicència assemblant a les que explica en Pedro Reina. Més informació al web de Gnome.

  4. Confesso aquí els meus pecats de joventut (fa molts anys-bit) amb la Comic. La joventut tot ho disculpa i no me n’avergonyeixo, però si disposeu qualque penitència, hi pensaré. Segons quines penitències, tenen el seu què…

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.