Pasqua militar

Coses

Actualització: l’apunt d’avui «L’estil del PP» és una continuació del d’ahir.

Bon apunt, el d’ahir d’en Josep-Maria Terricabras. ÿs una reflexió balsàmica per un moment d’esbraonament. Comença així:

Ahir es va celebrar la festa anomenada “Pasqua militar”. Reconeguem que la festa ja té gràcia. M’estranya que la jerarquia catòlica, que intervé en la discussió sobre si s’ha d’anomenar o no “matrimoni” qualsevol parella casada, no mostri ni interès ni indignació quan els militar s’apropien del terme “Pasqua”. Que hi pugui haver una “Pasqua militar” és o una ofensa o una ridiculesa. I segurament és totes dues coses. Que la Pasqua cristiana es pugui veure embolicada amb termes militars i casernaris és, certament, lamentable. Però això, a Espanya -enlloc més del món, és clar- sembla ser una cosa normal o, fins i tot, una gran cosa.

Aquí teniu la resta.

Per cert, aprofito per passar el cromo que em va enviar en Francesc Febrer: el blog d’en Terricabras té un fil de subscripció.

Vaig escriure un parell de pics demanant el fil i orientant l’interlocutor sobre què era i com fer-ho. Van respondre amablement, però em va fer l’efecte que era un poc de feina aconseguir-ho al seu web, que no seria fàcil –almanco no tant com qui usam programes lliures per a publicar a Internet. Algú ho ha preparat, i és que s’ho val. Gràcies a tots.

Compartir

Entrada anterior
Viagra made in Sóller
Entrada següent
Sant Sebastià

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.