La crisi dels 4 mesos

A un estudi diuen que quatre mesos o manco és el que van durar la majoria de blogs abandonats. De moment aquest ha passat el període estàndard de crisi.

Entrada weblog a la Wikipedia en catalàL’objectiu és interessar tant els que estan en contra com els que estan d’acord amb el que explico. Als segons, pel que diré a continuació. Als primers també. Penso que s’ha de fer amb les coses que conec, encara que tot plegat quedi monotemàtic. No tenc l’habilitat d’alguns opinadors mediàtics abonats a tertúlies, capaços de passar sense despentinar-se de la crisi de l’orient pròxim a la crisi dels pagesos mentre analitzen el perquè de les nominacions als Oscar. La concreció tampoc és la meva especialitat ni m’ho recomano: quan escric curt sovint no se m’entén. I què carai, el Codi Da Vinci té gairebé 500 planes i mirau quin èxit.

Tampoc volia fer una mena de diari adolescent tipus els que abans s’escrivien en llibretes amb pany de maleta i rètol «Mi Diario» ben florit. Es solien guardar devall el màxim possible de coses sense cap interès, mem si ningú no els descobria, però ara es publiquen a Internet i es diuen blogs. ÿs una altre cosa que ha canviat les noves (o no) tecnologies.

Les visites creixen cada setmana. M’enllaçau des d’un caramull de blogs interessants, tants que he llevat la llista per no deixar-me a ningú i perquè posar-los a tots feia massa llarga i densa la columna lateral. He trobat aquest blog a la Wikipedia (o Viquipèdia [captura, 95 KB]) i com afeccionat a la cosa enciclopèdica, m’ha fet tanta il·lusió com anys enrere me n’hagués fet sortir a la GEC –i no he estat jo… podeu editar la plana i posar-hi els vostres blogs predilectes, és un bon regal. Les enciclopèdies també han canviat amb la Xarxa, i han de ser tant col·lectives i obertes com ho és el coneixement que expliquen. Ara toca invertir en la Wikipèdia Per cert, fa poc que a la GEC han esborrat el meu nom d’usuari per accedir a la versió web, deu fer massa que no passo per caixa. Tampoc no penso pas fer res per solucionar-ho.

Avui mateix, revisant les estadístiques del web, he vist que m’arriben visites des d’un directori del web de la Generalitat de Catalunya. La categoria d’aquest blog és «El català a la societat > Informàtica i noves tecnologies > Revistes i webs sobre informàtica i noves tecnologies» (captura, 51 KB). Carai, ho hauré de posar a la secció «publicacions» del currículum!

Moltes gràcies a tothom.

Entrades relacionades

1 Comentari

  1. Moltes felicitats pels 4 mesos! ÿs el primer cop que entro al blog i m’ha agradat com escrius.

    Jo sóc nova, en tot això. I com tu, tampoc porto cap diari, sinó que escric sobre coses que (més o menys) coneixo. Espero poder arribar als 4 mesos, com tu, o fins i tot més.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada