1000 entrades

Aquest blog
2 comentaris
Comptadors al tauler

Comptadors al tauler

Aquest blog ha fet 1000 entrades des de que el vaig encetar el 4 d’agost del 2004.

Són 9 anys i 3 mesos, cosa que significa una mitjana de 9 apunts al mes. Com totes les mitjanes, aquesta també amaga la realitat; darrerament escric ben poc. I tampoc no vaig començar el 2004, sinó un altre agost, el del 2000, amb el que possiblement va ser el primer blog en català –subratllo el ‘possiblement’. Feia només un any que Blogger existia i vaig obrir-ne un per saber com funcionava i «per si algú més s’anima a fer el seu weblog»:

Idò aquí està, per si algú més s’anima a fer el seu weblog. És fàcil i una bona manera de tenir una plana personal actualitzada i digne, molt lluny d’aquestes coses que es solen veure per la Ret. —Al Bitassa alfa.blog

Sabia que al 2000 no podria continuar perquè em trobava just enmig un atac de feina important: acabava l’enrenou de l’«efecte 2000» (que no va existir, com tothom sap) i entrava de ple en la migració de la Pesseta cap a l’Euro. En acabar m’embarcaria en la migració cap al programari lliure, cosa que em portaria a publicar col·lectivament a can BULMA. Després va arribar aquest blog. Al 2006 el projecte Menéame, la ràdio i la televisió tornarien a dispersar el temps del qual disposava per a publicar. Els darrers anys les xarxes socials n’han estat les responsables de la meva absència, però veig venir que passaré més sovint pel blog. De moment encara que sigui copiaferrant les col·laboracions per l’ARA Balears o amb trabucades com ara l’Emprendedores Barbudos, que va durar dues entrades. Qui entrada passa, blog empeny.

, , , , ,

Compartir

Entrada prèvia
Xerrada a la UIB sobre la identitat a internet
Entrada següent
Douglas Engelbart

2 comentaris. Leave new

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Menú