Pepe Rubianes

Un dia un amic em deia: «Hòstia, Pepe, és que portes un ritme…, arribaràs a la vellesa sense ni un duro». Bé, i si no arribo a vell? Que un dia et despertes amb un bonyet i s’ha acabat el bròquil. Així, almenys, si m’he d’estar a l’hospital amb el bonyet, pensaré: «Què bé que m’ho he passat! Que me quiten lo bailao». –Pepe Rubianes, «Me’n Vaig». Ara Llibres, abril de 2007.

Compartir

Entrada anterior
Com quedar-se (o no) sense el compte del Facebook
Entrada següent
Definicions recreatives

3 comentaris. Leave new

 • Molt ben trobada la cita Benjamí.

  ÿs una pena perdre a un humorista com aquesta. Sort que encara ens quedaran (si no els censuren) vídeos per la xarxa i llibres per llegir.

  Respon
 • Viure fins als 61 al 200% o fins als 80 al 70%??
  Està clar que en Pepe no en tenia cap dubte.

  Respon
 • […] Lourdes Muñoz Pepe Rubianes ha mort. Per a mi representava … humor, idees, compromís.M’agradava Pepe Rubianes per que m’agraden les persones lliures i que viuen la vida.He trobat al Bloc Bitassa de LLoure:“ Un dia un amic em deia: «Hòstia, Pepe, és que portes un ritme⿦, arribaràs a la vellesa sense ni un duro». Bé, i si no arribo a vell? Que un dia et despertes amb un bonyet i s⿿ha acabat el bròquil. Així, almenys, si m⿿he d⿿estar a l⿿hospital amb el bonyet, pensaré: «Què bé que m⿿ho he passat! Que me quiten lo bailao». ⿿Pepe Rubianes, «Me⿿n Vaig». Ara Llibres, abril de 2007. “S’ha creat el grup de facebook: Rubianes, no t’oblidarem mai.Tags technorati: Noticias y política, Noticias, Sociedad, Societat, Actualitat, Noticies, humor, politica, Tags blogolaxia: politica,Humor Bloc de la diputada socialista al Congrés i Secretària de polítiques de les dones del PSC. Comentaris sobre política catalana, espanyola, paritat, tic’s, feminisme i blocs. […]

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.