Pepe Rubianes

Un dia un amic em deia: «Hòstia, Pepe, és que portes un ritme…, arribaràs a la vellesa sense ni un duro». Bé, i si no arribo a vell? Que un dia et despertes amb un bonyet i s’ha acabat el bròquil. Així, almenys, si m’he d’estar a l’hospital amb el bonyet, pensaré: «Què bé que m’ho he passat! Que me quiten lo bailao». –Pepe Rubianes, «Me’n Vaig». Ara Llibres, abril de 2007.

Compartir

Entrada anterior
Com quedar-se (o no) sense el compte del Facebook
Entrada següent
Definicions recreatives

3 comentaris. Leave new

 • Molt ben trobada la cita Benjamí.

  ÿs una pena perdre a un humorista com aquesta. Sort que encara ens quedaran (si no els censuren) vídeos per la xarxa i llibres per llegir.

  Respon
 • Viure fins als 61 al 200% o fins als 80 al 70%??
  Està clar que en Pepe no en tenia cap dubte.

  Respon
 • […] Lourdes Muñoz Pepe Rubianes ha mort. Per a mi representava … humor, idees, compromís.M’agradava Pepe Rubianes per que m’agraden les persones lliures i que viuen la vida.He trobat al Bloc Bitassa de LLoure:“ Un dia un amic em deia: «Hòstia, Pepe, és que portes un ritme⿦, arribaràs a la vellesa sense ni un duro». Bé, i si no arribo a vell? Que un dia et despertes amb un bonyet i s⿿ha acabat el bròquil. Així, almenys, si m⿿he d⿿estar a l⿿hospital amb el bonyet, pensaré: «Què bé que m⿿ho he passat! Que me quiten lo bailao». ⿿Pepe Rubianes, «Me⿿n Vaig». Ara Llibres, abril de 2007. “S’ha creat el grup de facebook: Rubianes, no t’oblidarem mai.Tags technorati: Noticias y política, Noticias, Sociedad, Societat, Actualitat, Noticies, humor, politica, Tags blogolaxia: politica,Humor Bloc de la diputada socialista al Congrés i Secretària de polítiques de les dones del PSC. Comentaris sobre política catalana, espanyola, paritat, tic’s, feminisme i blocs. […]

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.