Un Mallorca en Xarxa en vídeo

En Toni (aka ToNee) ha penjat al seu blog el vídeo del dia que va passar pel Mallorca en Xarxa. Em va demanar permís abans, no és pas cap ‘càmera oculta’. Va posar el seu mòbil dernier cri a la tauleta del televisor.

Ens acompanya en Miquel Lluís Mestre. L’entrevista telefònica al Josep Sort no hi és, perquè no s’escoltava el so telefònic. El mòbil havia de menester auriculars. Servirien els de la Barbie Locutora? La percepció del programa, tal com sona als receptors, és molt diferent quan no portem auriculars. Per això m’agrada que els convidats se’ls posin, trob que entren més i millor. Però sovint passa que amb auriculars ens movem manco, o diferent, per mor la major concentració en la part auditiva del cos, diguéssim.

Entrades relacionades

1 Comentari

  1. Vaig pensar en demar-ho tambe benjami! jajaja pero crec k hauria kedat massa estrany la PDA amb auriculars! hehehe!! vaig mirar a mem si penjava-hu el so a la pagina de onamallorca, pero a dia de avui encara hi un arxiu de 0kb… be, res. de l’altre manera podria haver fer servir el so de la grabacio i el resultat seria mes entretegunt (MUSICA DE FONS ETC). gracies per tot! salutacions!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada