Dell torna els doblers del Windows

N’Alfons Nonell explica que a can Dell que li tornaren 60 Eur per no haver acceptat la llicència d’un Windows XP.

Potser una flor no fa estiu ni dues primavera, però per tal com va anar la cosa sembla que no és una excepció i que ho tenen guionat:

Entenc que no el vulgui però, miri, si li envio un missatger a buscar els CDs a mi em sortirà força car, per tant, agafi⿿s el Windows XP Media center (em sembla que tinc això), li regalo, i a banda li retornarem els diners que val la seva llicència⿦ 49 euros i poc, més IVA, 56 i poc⿦ arrodonint⿦ 60.

Cal que corri la veu per tal d’afavorir als fabricants que permetin rebutjar el Windows, un producte antisocial perquè conté restriccions inadmissibles que van contra la dignitat de les persones.

Compartir

Entrada anterior
Ressenya a l’Última Hora
Entrada següent
Google Pagerank 6 per aquest blog

1 comentari. Leave new

  • Ep!
    com dic al meu escrit, la veritat és que em va sorpendre la facilitat que vaig tenir. Pot ser per dues coses: o bé és que realment ho tenen ben guionat o bé vaig enganxar un comercial comprensiu.

    Això del comercial comprensiu ho dic per que tinc la sensació que els comercials de Dell tenen certes llibertats per regalar segons què, és a dir, que potser tenen un marge X per donar als clients. Sovint, quan parlo o remeno per fòrums i veigs que algú ha comprat un Dell, si la compra s¡ha fet via telèfon normalment se li ha regalat quelcom.

    Però bé, tot i així, a mi m’han tornat els diners sense problemes i certes informacions indiquen que potser, en un futur no tant llunyà, tindrem ordinadors Dell amb Linux pre-instal·lat…

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.