Google diu que som un virus o spyware

Ahir parlarem amb el Ricardo, l’Enrique i la Carme, sopant, del cas amb Google que explico a l’apunt anterior. Deia que tenia la mosca darrere l’orella amb aquest cercador, perquè cada cop els trobo més paranoics, intrusius i acusadors. Sempre amb l’excusa de protegir-me, clar, i «hope we’ll see you again». No gràcies: ja se menjar amb forqueta.

Per exemple, en cercar sovint em diu això. No és per mor de cercar-hi res delicat; fet i fet, la pantallada aparegué cercant pollas en lo vinagre.

Faig aquest apunt perquè em digueren que mai no els havia passat, però que ja ho mostraria quan m’hi trobàs. Que no m’estorbaria gaire, perquè la pantalleta queia a diari. Ha caigut, i queda dit.

Faig les cerques al Google, Yahoo i afegitons escrivint, a la barra d’adreces, una lletra i la cadena a cercar. Pel Google la lletra és una g, i el Firefox permet fer-ho així de fàcil mitjançant les adreces d’interès.

Podria ser que amb més paràmetres, a l’adreça d’interès, no pensessin pas que som un virus o spyware –abans no deia res, fa molt que uso aquesta drecera. En demostrar que som humà un pic, tampoc no importaria continuessin donant la llauna. Bé que enfonyen cookies per altres coses. El seu llepafilisme va creixent proporcionalment al seu poder, i això és el que no m’agrada.

Actualització: també passa amb el Konqueror i amb la configuració per defecte per a connectar amb Google en una Debian, ço és, escrivint la cerca a la barra d’adreces. En aquest cas vaig escriure-hi nótame.

Compartir

Entrada anterior
Google s’empatolla webs de “destrucció massiva”
Entrada següent
Mallorca en Xarxa, Ítaca i tall al Serendípia d’aquesta setmana

4 comentaris. Leave new

 • No crec que siguin les teves peticions les que originen aquests avisos… Tens sortida directe a Internet o estàs passant a través d’un proxy?

  Respon
 • Xavier: Sí, telefònica m’ha enfonyat proxy de de la darrera ampliació d’ADSL 🙁

  Respon
 • Aleshores aquesta és l’explicació. Algú que fa servir el mateix proxy sí té un troià o un spyware que emprenya a Google… i Google considera que estàs fent un bombardeig. Des del costat de Google la petició arriba amb la IP del Proxy (i m’imagino que no fan cas de la capçalera HTTP que informa de la IP real per evitar programes que falsegin aquesta informació).

  Jo personalment no he fet l’ampliació a 3 MBps, però el meu germà sí la va fer i al final va demanar fer marxa enrere. Li funcionava millor la connexió sense proxy a 1 Mbps que no pas la connexió amb 3 MBps i amb proxy de regal.

  En aquest cas, per tant, no és ben bé culpa de Google sinó del “fantàstic” proxy transparent de Telefònica.

  Respon
 • Xavier (#2): potser tenim proxy diferents, perquè sí he notat molta millora en velocitat. També he notat el proxy per algunes coses, però la millora compensa els problemes. I diuen que el llevaran… diuen :-/

  Si no passa a més usuaris que fan cerques com les que explico, deu ser el que contes del proxy 🙁 Gràcies.

  Podrien filar un poc més fi, hi ha maneres.

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.