initramfs-tools arreglat

Bitologia

Fa una setmana de l’aventura amb el programa initramfs-tools de la distribució Debian del GNU/Linux, aquí ho contava. Amb l’actualització d’avui he vist que arribava una nova versió del programa i he mirat el registre de canvis [1], altrament conegut com a «changelog». Diu:

mkinitramfs: Revert the sed magic busybox hardlinking for size reduction. Go for functionality. The klibc binaries are better tested and superior in some cases like sleep. Fixes several boot troubles. Thanks Benjamí Villoslada for the report. (closes: 403224) Thanks Jurij Smakov for pinpointing the trouble.

[…]

— maximilian attems Wed, 20 Dec 2006 22:29:51 +0100

Gràcies a vosaltres, que heu fet la feina grossa. Jo només vaig provar el que em demanaren per a poder enviar els resultats. No vaig fer res complicat, només seguir instruccions. Escric aquest apunt per animar-vos a també col·laborar en una eina tant important i social com el programari d’un sistema operatiu lliure. No importa saber programar, i és molt agraït ajudar, perquè tot plegat és ben nostre i nomes podem donar-nos les gràcies mútuament per tot el que anam aconseguint poc a poc.


[1] Amb l’ordre ‘aptitude changelog initramfs-tools’.

Compartir

Entrada anterior
La persona de l’any
Entrada següent
Tipografia 2.0 per aquest blog

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.