El nou elpais.com

Bitologia, Webs exemplars
4 comentaris

Provant el nou disseny d’elpais.com:

Result: Failed validation, 232 errors
Address: http:://www.elpais.com
Modified: Mon Nov 20 01:48:42 2006
Server: Apache
Size: (undefined)
Content-Type: text/html
Encoding:iso-8859-1
Doctype: XHTML 1.0 Transitional
Root Namespace: http://www.w3.org/1999/xhtml

w3.org, destacat meu.

Tant costa?

Compartir

Entrada prèvia
Resposta a l’enquesta d’elpais.es: «sí que ho sé, però no contesto»
Entrada següent
Be a pointer, my friend

4 comentaris. Leave new

  • ÿs francament trist, i no només per la validació automàtica; et pots trobar coses com <div></div> només per posar una línia separadora…sembla que sí, els costa molt 🙁

    Respon
  • Des d’un punt de vista empresarial⿦

    Complint els estàndards i un mínim d’accessibilitat no només t’assegures de que els llocs estiguin disponibles per a tothom ⿿per a tots els navegadors⿿, també t’assegures de que seran accessibles per a tots els cercadors ⿿no només Ggl⿿ i que aquests ho interpretaran com a un senyal de qualitat. Deixar de banda amplis sectors de la societat és simplement una molt mala estratègia comercial.

    NO vulguis fer-ho entendre a les empreses! A elles només els importen els colors del logotip.

    Respon
  • […] Molt clara, l’entrevista, tot i que no se si m’agrada més aquesta altre. I molt net, el nou disseny d’elpais.com. Els experts hi estan d’acord. […]

    Respon
  • Per ventura han volgut superar l’exemple d’un “Centre tecnològic dedicat a l’anàlisi, desenvolupament i promoció de les noves tecnologies per conduir les Illes Balears cap a la Societat de la Informació i el Coneixement”, que sense passar de la portada ja en fa quaranta-nou

    Respon

Respon a Jaume Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Menú