Posant ordre a les subscripcions RSS

Fins ara he guardat els fils de subscripció en una mena de potipoti classificat per gènere: blogs, noticies, noticies d’informàtica, wikis, planetes, podcasts, etc.

Amb el temps ha passat que tenc més subscripcions (uns 150 fils) i les carpetes per gèneres tenen massa llocs. Ja costava massa trobar-hi una subscripció. Per a solucionar-ho calia més carpetes, perquè és com el programa aKregator posa ordre a la cosa. Els subgèneres són una forma d’aconseguir-ho, però hi ha un grapat de blogs que no tenen cap tema clar. Finalment m’he tret de la màniga la classificació «perquè hi estàs subscrit?» i trobo que el resultat és prou divertit i pràctic.

Han sortit moltes més carpetes, la classificació és més fina, i m’ensumo que algunes bastarà llegir-les molt de tant en tant. Tenia massa llocs a la carpeta «coneguts i saludats», just devall l’«amics», i he obert la subcarpeta «per compromís». Aleshores me n’he adonat que hi arrossegava subscripcions de coneguts i saludats que ni tant sols suposaven cap compromís, i he creat la carpeta «voyeurisme». Ara conté subscripcions que vistes així, en pla voyeur, tenen el seu què, tot i que no mostren gens de carn ni popa –en cap dels sentits de la paraula, el xixa tampoc.

Per descomptat, també tenc la carpeta «interessant», això és, llocs als que hi estic subscrit perquè són interessants. N’han quedat ben pocs, la nova classificació és prou cruel.

Compartir

Entrada anterior
Origen del logo de la Debian
Entrada següent
Còpies de seguretat cap a rsync.net

2 comentaris. Leave new

 • No uso RSS porque cuando empecé a usarlos lo de leer blogs se convirtió en una especie de obligación y dejó de gustarme. Así que me disperso por ahí al azar, que es lo que me divierte aunque ya sé que es poco eficiente.

  Pero si hiciera lo que tú, tu blog estaría en tres categorías:

  -blogs en los que comento poco aunque los leo (relativamente) seguido:una categoría con muy pocos blogs, la verdad

  -blogs que leo porque me gusta leer en otros idiomas: además tu catalán me resulta divertido porque me cuesta más imaginarme lo que dices quizá porque estoy menos acostumbrada al vocabulario de Mallorca o quizá porque es más variado que el de otros sitios que leo

  – y blogs que tratan de cosas que normalmente no me interesan: muchos de los temas de informática son demasiados especificos para mí, pero en los que de vez en cuando hay sorepresas y se aprenden cosas diferentes 🙂

  ¡saludos!

  Respon
 • Gràcies, anònima! M’agraden molt aquestes tres categories 😉

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.