No sóc blogaddicte (o sí)

Blogger esporádico

Has obtenido 28 puntos de 87 posibles. Eso singifica un nivel de blogadicción del 32%

Llevas poco tiempo blogueando, o quizá simplemente sea que todavía no has caido en la vorágine de los rankings/comentarios/estadísticas. Vives un poco ajeno a toda la blogoesfera, y tampoco le das demasiada importancia a tu bitácora.

Test a cal Javi Moya

Oferir aquests tests, entre d’altres joguines de dubtosa qualitat, són un truc conegut per aconseguir visites i donar-se a conèixer a la blogocosa. Vull dir que publicar-los ja és un símptoma important de caiguda dins «la vorágine de los rankings/comentarios/estadísticas».

Compartir

Entrada anterior
Londres
Entrada següent
Palma Ciutat Educativa només per a clients de Microsoft

2 comentaris. Leave new

  • I quan veus les fotos-dni de la prova de coneixement de “blogaires d’honor” tinc la temptació de contestar “no tinc punyetera idea” ni tampoc m’interessa 🙂
    Fa temps que vaig decidir que pots escriure d’allò que coneixes i que pot servir per ajudar a la resta i/o donar a coneixer la teva feina i afecció, i guanyar un cert prestigi… O escrius per tu mateix, perquè vols, encara que no et llegeixi ningú.

    Respon
  • Txerra: agrada que et llegeixin, almanco jo no puc negar-ho. Però per mi la qüestió és si escriuria el mateix (quantitat, temes, estil) amb molt poques visites. La resposta és que sí, per motius semblants als que dius.

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.