Space of the Month: Menéame

Bitologia

A wikispaces han escollit el menéame com l’espai del mes. Els membres de wikispaces ho hem rebut a la bústia en forma de newsletter de març 2006 i la resta ho pot llegir aquí en format PDF.

Tots els que fem i usem l’invent hem d’agrair a Damian Vila l’obertura del wiki i la feina de manteniment que hi fa. Per exemple, la feinada que suposa la llista de tots els llocs que usen el codi del projecte —m’agrada l’indú, llàstima que no tinguin cura amb la llicència.

A mida que el projecte creixia era més necessari crear qualque lloc on gestionar la documentació, els suggeriments i les traduccions. Només fèiem servir el blog d’en Ricardo, però l’organització cronològica en apunts i comentaris tampoc no s’hi esqueia per a tot el que feia falta explicar, preguntar i respondre.

Havíem pensat en un wiki i un fòrum per aconseguir fer documentació i explicar només un cop les coses que sovint ens demanaven. Un lloc de referència per les traduccions. També que hi hagués algun lloc on els usuaris més experimentats i nosaltres mateixos poguéssim respondre preguntes.

Però el creixement del menéame s’anava [1] menjant totes les ampliacions i no hi havia maquinari per aguantar més programari ni de fòrums ni de wikis.

En Damian va oferir-nos la seva ajuda per trobar una solució. Va cercar, comparar i escollir Wikispaces. Ho va encertar, el lloc està molt bé. Permet publicar sota una llicència lliure, té mecanismes per a fer fàcil la còpia de tot el publicat i és bo d’usar.


[1] Es va menjant. Fem els comptes tenint present que ha d’anar notablement ràpid, perquè el paladar dels internautes es fi i no basta que només vagi ràpid ;).

Compartir

Entrada anterior
Carta a Ingram Micro sobre els annexos MS Office
Entrada següent
Del «si Déu vol» al «si Macromedia vol»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.