Hackejat el web de la FTIB

La galeria de fotos del web de la Federació de Tennis de les Illes Balears ha estat hackejada. En fer-hi clic, ahir sortia una plana negre on hi podíem llegir:

Hacked By MaXiBoD

Please Admin Patch Your Portal

NoTHinG is SeCuRe.

Pantallada de la cosaLa plana és a l’adreça directe, sense marcs http://www.ftib.net/gallery/

El hàcker demanava a l’administrador del servidor que posés els pedaços de seguretat, perquè no res no és segur. Ho demostrà aprofitant qualque vulnerabilitat no apedaçada.

ÿs una cosa que ens pot passar a tots i cal prendre nota de l’important que és anar amb cura a l’hora de publicar a Internet.

També de l’important que és la vida de comunitat a la Xarxa. Vaig enviar un missatge a la FTIB avisant-los [1]. Avui veig que han llevat la plana del hàcker però no m’han dit pas res. Al món real, si veus que a algú li cau un objecte i l’avises, et sol donar les gràcies. No és el primer pic que em passa i ara ho explico perquè, com a persona que creu en la Societat de la Informació, voldria que no es perdessin algunes coses bones aconseguides a la Societat Civil.

Feu clic a la imatge si voleu veure-la més gran a una finestra nova.


[1] El seu servidor els va rebre, segons el registre del meu servidor de correu:
Jan 23 09:43:04 itaca postfix/smtp[27587]: 91C4F2CC7BF: to=, relay=mail.ftib.net[217.26.240.74], delay=6, status=sent (250 2.0.0 k0N8jYE19644 Message accepted for delivery)

Compartir

Entrada anterior
Mallorca en Xarxa: mesclat
Entrada següent
Avort a CiU

2 comentaris. Leave new

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.