Hackejat el web de la FTIB

La galeria de fotos del web de la Federació de Tennis de les Illes Balears ha estat hackejada. En fer-hi clic, ahir sortia una plana negre on hi podíem llegir:

Hacked By MaXiBoD

Please Admin Patch Your Portal

NoTHinG is SeCuRe.

Pantallada de la cosaLa plana és a l’adreça directe, sense marcs http://www.ftib.net/gallery/

El hàcker demanava a l’administrador del servidor que posés els pedaços de seguretat, perquè no res no és segur. Ho demostrà aprofitant qualque vulnerabilitat no apedaçada.

ÿs una cosa que ens pot passar a tots i cal prendre nota de l’important que és anar amb cura a l’hora de publicar a Internet.

També de l’important que és la vida de comunitat a la Xarxa. Vaig enviar un missatge a la FTIB avisant-los [1]. Avui veig que han llevat la plana del hàcker però no m’han dit pas res. Al món real, si veus que a algú li cau un objecte i l’avises, et sol donar les gràcies. No és el primer pic que em passa i ara ho explico perquè, com a persona que creu en la Societat de la Informació, voldria que no es perdessin algunes coses bones aconseguides a la Societat Civil.

Feu clic a la imatge si voleu veure-la més gran a una finestra nova.


[1] El seu servidor els va rebre, segons el registre del meu servidor de correu:
Jan 23 09:43:04 itaca postfix/smtp[27587]: 91C4F2CC7BF: to=, relay=mail.ftib.net[217.26.240.74], delay=6, status=sent (250 2.0.0 k0N8jYE19644 Message accepted for delivery)

Entrades relacionades

2 Comentaris

  1. Vas mirar si el codi font de la pagina que el “”hacker”” havia posat estava feta amb el frontpage? 😀

  2. Idò ara que ho dius, no vaig mirar res 🙁

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.