Jo microvigilo, tu microvigiles, ell microvigila…

A un altre apunt vaig explicar com Microsoft demana als botiguers que vigilin els possibles clients. Avui llegeixo a VilaWeb com ara cerca clients que vigilin els botiguers:

Microsoft impedeix l’actualització de les còpies pirates del Windows

Els usuaris que descobreixin mitjançant aquest sistema que tenien una còpia pirata del Windows sense saber-ho, podran aconseguir-ne una versió gratuïta si revelen a Microsoft on han comprat el sistema operatiu i fan arribar a l’empresa un comprovant de compra i la còpia falsa del Windows. Si els usuaris no tenen prou informació sobre l’origen del sistema operatiu il·legítim, podran comprar-ne l’original amb un descompte.

Estan disposats a passar-te una còpia legal del Windows sempre i quan demostris que la vas pagar –ells ja s’ho cobraran de qui te la va facturar.

Si no el vas pagar, la teva tasca de microvigilant té dret a un descompte pel Windows original que has esbombat que no tens. També pots quedar-te autoinculpat davant Microsoft com un criminal «pirata» que no fa la compra, tot venint a dir «ja em quedo amb aquest Windows il·legal». Amb el fàcil que t’ho posen amb el descompte. Recorda que l’infern n’és ple, de desagraïts.

Constatada la falera vigiladora, jo no em refiaria gaire del proper Windows Vista. Ai!

Entrades relacionades

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada