Pregunta al David Bravo

David BravoJa he enviat la meva pregunta al David Bravo:

Tu primo, el que sólo compraba lo que sonaba en los 40 Principales pero que gracias al p2p descubrió que había vida más allá: ¿Ya te ha comentado qué interpretación de «E lucevan le estelle» prefiere, del Monaco o Carreras?

Aunque lo parezca, no es una pregunta snob. Por fin la opera también está en el p2p y ya no tendré que gastar 40 Eur en una versión de Tosca que no se si me gustará –es que ya tengo 3, todas compradas en tiendas de discos, con sus librettos repetidos y todo.

El web d’el pais.es m’ha dit:

MUCHAS GRACIAS POR PARTICIPAR
Su pregunta ha sido enviada correctamente.

Recuerde que las preguntas enviadas serán previamente seleccionadas por un moderador. Su pregunta no se aceptará si contiene comentarios que resulten agraviantes o insultantes para el invitado.

Pel convidat no és cap insult. Pel seu cosí tampoc. Però per Prisa, propietària dels 40 Principales i El Pais, no se pas. Potser la trobaran massa llarga? Espero que no. Sempre hi ha algú altre que la té més llarga, sobretot al també seu canal Digital+ els divendres nit.

ÿs que tot i la llargada, no hi havia lloc per dir que no la puc tornar si no m’agrada. Es pot tornar un palet de pump pump seal «si no queda satisfet», però no els CD de l’opera Tosca –ni la roba interior… on es deuen pensar que guardem els CD? Si s’ha de fer paladar anant a veure-les, a Barcelona presenten una Tosca a l’any i no tots. A la TV ni això. Per la ràdio t’ha d’enganxar a una hora en la que no treballes per estalviar i pagar l’entrada al Liceu.

Foto: Meva. En David va venir el desembre de 2004 a Palma, convidat per en Llorenç Valverde a fer una conferència a l’UIB. Fent clic a la foto s’obre una finestra nova amb la versió completa (són 118 K).

Compartir

Entrada anterior
Data.TI abril 2005: «Opción Linux»
Entrada següent
Festa del llibre

1 comentari. Leave new

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.