Més programes [prestigiosos] de ràdio i tele

El Calacanis diu que els blogaires escriuen, sobretot, ‘per aconseguir prestigi, reconeixement i teixir relacions socials amb persones amb qui comparteixin interessos‘. Perquè els gurús han de tenir raó i els matisos són pels estiracordetes que mai no seran gurús –ho conten tot massa complicat– vet ací els darrers programes de tele i ràdio:

Mallorca en Xarxa

Aquí trobareu aquest programa:

 • 13-04-2007: Parlem amb en Joan Alorda, cap de projectes SIG de SITIBSA i el Carlos Seda.

Soc el director, productor i presentador del Mallorca en Xarxa.

Ítaca

Aquí teniu els darrers vídeos de l’Ítaca, un dels millors programes de TV Mallorca:

Amb l’ajuda del suport de can Google Vídeo (ja som amics) finalment he pogut recuperar el programa sencer del dia 16. El trobareu a l’apunt on publicava la versió rompuda.

No soc ni el director ni el productor ni el presentador del Ítaca però hi tenc un 50% de quota en el tema col·laboradors. En aquests casos sol quedar bé dir que m’agrada més la ràdio –i de passada recordar els meus títols allà– però seria no mostrar-me ambiciós, i és un detall que no dóna gaire prestigi.

Extra!

Aprofito per avisar que al suplement El Semanal publicaran una entrevista –amb fotos i tot– al Ricardo i a mi sobre el menéame.

També podria publicar l’entrevista al suplement EP3 de dijous sant al Pais, la guardo en PDF –guardar-la és un clar exercici d’autoreconeixement. Però no tenc permís i aquest quinquenni ja està esgotada la quota de possibles accions judicials des del fantàstic grup PRISA.

Estic donant voltes a si cal replantejar aquest blog per a sotir-me de l’estàndard Calacanis i convertir-lo en un lloc on aconseguir descrèdit, rebuig i rompre relacions socials amb persones amb qui comparteixo interessos.

Si l’exemple quallés, aleshores els gurus ho tindrien un poc més complicat i es superarien a sí mateixos sorprenent-nos amb bons anàlisi en comptes d’amollar obvietats.

O potser no ha de quallar ni res, perquè si el model funcionés hauria aconseguit reconeixement i el nou projecte de blog desacreditador seria un fracàs.

Esperau! Si ha fracassat aleshores compliria l’objectiu del descrèdit.

Arribat aquest punt, em veig capaç d’argumentar qualsevol teoria, cosa que em situa a bon lloc com a futurible gurusaire. Vaig a veure si trobo al P2P un curs de gurú a nivel de usuario.

PS: Observeu com tanco l’apunt fent 4 paràgrafs del que n’hauria de ser un: poso en pràctica les recomanacions del Nielsen… els gurús som així!

Entrades relacionades

8 Comentaris

 1. Gràcies pels teus videos. Els segueixo. Didàcticament són un 10!!

 2. A quin diari surt el setmanal aquest? i quin dia?

 3. enguillem: encara no sé el dia, però la revista caurà amb el Diario de Mallorca.

  xunilung: així que ets tu qui els mira! Gràcies 😉

 4. Per si et serveix d’ànim ( a més de consol ) els veiem jo i 64 més (amb un projector). I no és conya.

 5. xunuling gràcies, perquè els programes culturals… ja se sap 😉

  I on era això?

 6. Vaig descobrir els videos gràcies al teu blog i des de llavors els empro sovint a la meva feina. Bàssicament veiem l’apartat de Internet

 7. hola Benjami. No es el lloc adecuat pero es l’unic que trobat on puc contacar meneame, em pots enviar una direccio de contacte? gracies

 8. #7, és al peu on hi ha el meu nom. Basta llevis [ensaïmada] i posis una @.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.