Blocat al Blocat (era: Marques incumbents a l’administració)

El Quim Perez i Noguer diu, al seu blog el Noguer:

Quin sentit té que els organismes públics només ensenyin el món privat? Tindria sentit que les matemàtiques ens les ensenyessin només amb calculadores CASIO? La literatura només amb llibres de l’editorial PROA ? les autoescoles només t’ensenyessin a portar Ferraris? O l’hora de gimnàs només es pogués fer amb articles NIKE?

Intento enviar un comentari, però no puc: sembla que estic blocat al Blocat. He pensat que és normal, vist el nom del lloc, així que no importa reclamar res. ÿs més econòmic copiaferrar aquí el meu comentari:

Com bé dius, no tendria cap sentit només usar Casio, Proa, Ferrari o Nike a la tele tres, però si ho fessin, la maniobra propagandística no tendria els efectes secundaris socials dolents que sí té el programari privatiu:

 • Les Casio no tenen un joc de números diferents, exclusius i patentats, que cap altre calculadora no pot tenir.
 • Els llibres Proa no obliguen a usar cap marca A d’ulleres, model B o superior, per a llegir-los. Ulleres que paguen roialtis a can Proa, clar. No s’esborren quan els has comprat per a llegir-los al sofà i intentes llegir-los al llit. No t’insulten «pirata!» si els prestes a un amic. Ho intenten amb els llibres electrònics, però no hauríem de deixar que se’n sortissin.
 • Els Ferrari no tenen els pedals canviats de lloc, ni el volant, i no es neguen a rodar per carreteres que no són del grup Ferrari Construcciones, que ha aclaparat el 90% de la xarxa i el 95 del ram de les obres públiques. No et negaran una feina a un hospital públic si no duus Ferrari (o Seat Ibiza) ni t’hauràs d’oblidar del negoci de l’obra pública si no fas feina a Ferrari Construcciones.
 • Les Nike serveixen per a caminar per qualsevol carrer. Potser et miren malament si les duus a qualque festa de bufes, però mai a la vida et negaran participar en un concurs de sabates esportives, a l’administració, perquè demanen expressament unes Adidas.

Entrades relacionades

6 Comentaris

 1. Pingback: EnGuillem! » Blog Archive » Servei de blogs

 2. A mi em varen blocar a La Comunitat, així que no es pel nom del invent. Deu ser una nova moda dels gestors de blocs en català.

 3. A mi m’han blocat a la Viquipèdia perquè no pugui esborrar el meu article. No hi vull sortir, en aquesta casa de barrets!

 4. Toni, mem si poc a poc millora, perquè hi ha tics que posen a prova els nirvis de gent que hi podria fer bones aportacions –que no nombroses, però ja és això, no? Granet a granet. Una bona crítica del Gabriel Bibiloni: http://bibiloni.cat/blog/?p=231 (t’hi he vist, això va per altres lectors que no)

  Per cert, necessites un servidor proxy? 😉
  http://en.wikipedia.org/wiki/Proxy_server
  http://en.wikipedia.org/wiki/Proxy_server#Anonymous

 5. Hola,
  Crec que el problema està amb el seu bloc, ja que a mi tampoc em deixa posar comentaris, mentre que en altres blocs, de blocat, si que en puc afegir.

  Salut.

 6. Primera notícia

  Si heu tingut cap problema per escriure’m comentaris, no ha sigut amb la meva intenció, us ho asseguro. Miraré que ho sigui cosa d’algun filtre antispam que no funcioni bé o alguna cosa així…

  En tot cas m’ho miro.

  Sobre l’article d’en Benjamí: tens raó. Però tampoc volia arribar a aquest nivell de detall.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.