Nova temporada del Mallorca en Xarxa

Avui divendres comencem una nova temporada del Mallorca en Xarxa, a Ona Mallorca. ÿs a les 18 h en comptes de les 18:30, perquè ara hi ha un informatiu diari a les 19 h. Es repeteix els diumenges de 16 a 17 h i el trobareu en format Ogg Vorbis i mp3 al web abans lincat.

Faig dues col·laboracions més a la ràdio: uns minuts els dijous, prop de les 13h, al programa l’Esfera d’Ona Mallorca, on parlem de cultura a Internet. Els dimecres a partir de les 13:30 h parlem deu minuts d’Internet a l’Hoy por Hoy Mallorca de Rádio Mallorca (SER). No té enregistrament a la carta.

També divendres passat tornà a les col·laboracions pel programa Ítaca de Televisió de Mallorca. La setmana passada vam explicar com fer un blog i aquesta com usar els fils de subscripció.

Mai no tenc clar si els cinc minuts han bastat per a explicar aquests tecnicismes i alhora fer-los interessants. Però un parell m’han contat que alguna cosa els havia encuriosit, l’havien provat, se’n sortiren i ara l’usaven. Perquè no dóna temps per mostrar tots els llocs bons que voldríem, aleshores en persona he aprofitat per a suggerir més llocs, i també veig que més informació atabala. Mostrar coses molt concretes, si pot ser vistoses, també té el seu què.

L’ítaca s’emet després de l’informatiu del vespre, té repetició prop de mitjanit i les nits del cap de setmana –d’això darrer no n’estic segur.

Entrades relacionades

1 Comentari

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.