Estupidesa líquida

Tot d’una les autoritats han pres mesures, i ningú no pot pujar liquid als avions, no fos que els mesclés en ple vol i provoqués una explosió que matés centenars de persones que volen a l’avió.

Per això cal que deixin qualsevol líquid abans de pujar a l’avió. Alguns passatgers concienciats amb el perill buiden ells mateixos els líquids dins dipòsits on hi ha més líquids perillosos, mesclant-los. Si no ho fan, el personal de seguretat els requisa i els llença a papereres, mesclant-los.

En cas que la mescla de tant líquid perillós –perquè per això el requisen– provoqui una explosió, no matarà centenars de persones dalt dels avions. Per això un bon nombre de mitjans de comunicació destaquen que avui volar és més segur que ahir.


Vist al menéame

Entrades relacionades

3 Comentaris

 1. Pingback: EnGuillem! » Mesure de seguretat

 2. Aquesta mena d’accions no són per evitar atemptats: la seva única finalitat es demostrar que s’està fent alguna cosa, encara que el que es faci no serveixi per res. Són mesures psicològiques, no efectives.

 3. Xavier, ha de ser això perquè per moltes voltes que li dono, no se veure-hi racionalitat.

  I els problemes de no poder viatjar amb portàtils seran grans a la celebèrrima rentrée.

  Alguns diuen: assegura’l. No: vull fer-hi feina en arribar. Si el rompen que el paguin, val. Però, i el problema que suposa quedar-se sense la eina de treball en un viatge de treball enfora de casa?

  Ficar-lo en una maleta és una bogeria: pot tenir 25 maletes de 50 kg damunt. Cal afegir-hi impactes; fa fredat veure com les amunteguen. També reben impactes grans a les rampes de les cadenes de transport.

  Ficar-lo en una bossa molt protegida per a portàtils, perquè els maleters sabin que és un portàtil i el tractin bé, és com posar-li un rètol de neó: «atenció, lladres: dedins hi ha un ordinador portàtil».

  No se veure quin augment de seguretat hi ha sense aparells electrònics a les cabines. Evitar una cridada de mòbil o un cop de WiFi per a fer detonar coses a la bodega? Com si no es pogués fer amb electrònica situada a la bodega que fa coses sense necessitat d’operador humà pitjan botonets. ÿs ridícul.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.