Mallorca en Xarxa: 11 i 18 de novembre

Se m’ha acumulat la feina i poso dos programes de ràdio en un sol apunt. Aquests apunts són per compensar la falta de podcast amb la programació d’Ona Mallorca, així els que esteu subscrits als fils d’aquest blog podeu saber quan hi ha programes nous per descarregar.

L’11 de novembre vam parlar amb na Ignàcia Pomar, de mescurt.net i de l’associació POIE (Productors d’Objectes Inútils però Entranyables). Editen una fantàstica revista de cinema: la Blanc i Negre. Té edició en paper i web. Fan una feinada, tota en català i per afeccionats amb criteri. Són un bon exemple de persones proam. A l’enllaç anterior trobareu un llibre (de franc, en PDF) sobre el tema: «The Pro-Am Revolution»:

From astronomy to activism, from surfing to saving lives, Pro-Ams – people pursuing amateur activities to professional standards – are an increasingly important part of our society and economy.

El 18 de novembre ens va acompanyar en Potti, cap de colla dels Castellers de Mallorca, i en Pere Marí, del Diario de Mallorca. Vam parlar de blogs –i un poc de castells, en Potti també duu un blog monogràfic sobre castells a Mallorca. En Pere va publicar, diumenge passat, un article sobre blogs mallorquins. El programa acaba parlant amb en Ricardo Galli del rootkit que Sony reparteix amb alguns CD muscials. Vam citar apunts dels blogs d’en Mor i d’en Xavier Caballé.

Actualització: en Pere Marí reestrena el seu blog.

Els arxius del programa de ràdio són a les entrades dels dies 11 i 18 de novembre. Aquí teniu les instruccions per escoltar-nos en directe allà on no arribi la sintonia d’Ona Mallorca.

Entrades relacionades

4 Comentaris

  1. Que cruel madò Pomar! La entrevista va ser tan interessant que m’he passat tot el cap de setmana anant al cinema i mirant pel·lícules! argh! 😀

  2. Tu pots crear un podcast de la ràdio. Només cal que posis un enllaç al mp3 per a que el WP automàticament afegeixi als rss la metainformació de podcast.

    Pots tenir una secció només per al podcasts, http://mnm.uib.es/gallir/posts/2005/04/14/238/

  3. A l’audio del 18 no hi apareix la part del rootkit 🙁

    No es pot sol·lucionar oi?

  4. Lumen: Veig que en mp3 hi és tot (ara mateix no se què li ha passat a l’Ogg).

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.