En Tomeu Penya a Sineu

Tomeu Penya a Sineu - 15-08-2004Aquests dies és Festa Major a Sineu i en Tomeu Penya va cantar dissabte nit acompanyat del seu grup Gèminis. Tot plegat queda descrit amb la lletra d’una de les seves cançons: «jo canto per sa meva gent que m’entén i és raça calenta». En presentar-la va recordar que «la vaig escriure fa vint-i-cinc anys, quina pardalada».

Les lletres d’en Tomeu estan plenes d’ironia, humor i ritme de festa, però també té grans balades i cançons reivindicatives que van ser ben aplaudides. Va demanar al públic que s’identifiquessin els grups que havien vingut des d’altres pobles i els hi va dedicar cançons. La varietat d’estils, l’humor sorneguer, la qualitat de la seva veu profunda, l’interès per la terra i la seva gent, tot plegat fa que els seus recitals siguin especials. D’un cantautor sempre s’agraeix quelcom més que no pas una bona interpretació tècnica.

Aquest any va acabar aviat. A l’altre visita (agost del 2000, no havia actuat abans a Sineu) va aturar les peticions de més cançons tot dient «haig de marxar, que tenc animals!».

La fotografia està feta amb un PDA i sense usar flaix… perquè no en té i ja bastàven els de l’escenari 🙂

Compartir

Entrada anterior
La línia de comandaments
Entrada següent
Ordinadors sostenibles?

7 comentaris. Leave new

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.