Llibre «La catosfera literària 08»

portada del llibreAvui presenten el llibre «La catosfera literària 08». Diuen què és «la primera antologia de blogs en català»

Estic encuriosit en com anirà l’experiment. De moment sembla segur que se’n vendran cent, perquè tots els blogaires què hi tenen un apunt publicat en compraran un –o tres, perquè als autors ens han fet una bona oferta especial de tres exemplars. Tres-cents exemplars no és pas una mala xifra per un llibre en català. Sospit que també tindrà una bona promoció: molts bloguistes en parlarem. I posarem un enllaç a la botiga virtual de Cossetània Edicions. Amb aquest apunt en teniu un exemple. Màrqueting viral, en diuen –aquest pic haurà estat un virus que s’encomana via llombrígol, concretament.

El llibre conté un apunt meu què no és gaire bo; no supera la prova de lectura en veu alta. Conté conceptes que s’haurien d’expandir un poc a per a fer-los més clars.

Per Internet escric massa ràpid. Vull dir massa coses en el menys espai possible. «Al web que la lectura mai no passi dels 3 minuts», diuen. Fora d’Internet no escric, així que no sé com s’escriu per a llegir reposat, clar i fluid, què és el tipus de lectura què m’evoca un llibre. M’hi hauria de posar, però no tenc gaire temps per a tot l’estuf que m’estira.

Potser l’apunt no triomfarà al llibre, però al seu espai natural, la Ret, situà aquest blog en primera posició al Google en cercar-hi Polo Ralph Lauren.

Compartir

Entrada anterior
Ona Mallorca: del 99,2 al 98,0
Entrada següent
Apunts de la taula rodona «La fractura digital»

1 comentari. Leave new

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.