He rescatat un exemplar d’El Jueves

miniatura de la fotoEl 20-07-2007 van segrestar l’edició 1573 d’El Jueves i avui n’he pogut rescatar un sense ser el Bruce Willis ni junglas de cristal ni res. En anar a cercar el d’aquesta setmana he dit al quiosquer «aquest toca comprar-lo» i m’ha vist el tictac, perquè també ha posat damunt el taulell el de la setmana passada.

I com a prova de la data de l’operació, he fotografiat l’objecte del rescat junt a la portada d’un diari d’avui –si feu clic a la foto la podreu ampliar al Flickr. ÿs així com es fa als segrestos, no? Ho he vist a les pel·lícules. Només passa que en aquest cas és a l’inrevés: en comptes de donar fe de la data de rescat, és una prova de la data d’alliberament. El món a l’inrevés. ÿs lo que tenen les monarquies, que fan que fins i tot el Marichalar sembli alguna cosa. Bé, cosa-cosa està clar que ho és. Ja m’enteneu. O no –sobre tot su us dieu Borbon.

Entrades relacionades

3 Comentaris

  1. Bon quiosquer el teu… 😉

  2. El dia que van anunciar que el segrestaven ja en corrien còpies per xarxes p2p.
    No l’he comprat mai el Jueves, però és que tampoc m’apassiona gaire. Em cauen bé la gent que hi treballa i alguna de les historietes que han fet estaven força bé, però no serà tampoc una actuació judicial la que em faci comprar-lo.

    Tu que ja el tens, podràs explicar algun dia que posseeixes un numero de la revista el Jueves que fou segrestat. “Batallitas del abuelo…” XD

  3. animarval, tant de bo arribi a la fase de les batalletes 😉

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada