Relació de programes no informàtics (però gairebé)

A continuació esbombamenta va dels darrers programes de ràdio i tele que hem fet, que no només de bits viu el bitòleg:

Ràdio

A partir del dia 23 ja tenim servidor nou: podreu escoltar els arxius a la carta sense gairebé renous. Aquests són els darrers Mallorca en Xarxa:

  • 16-03-2007: Amb en Miquel Lluís Mestre sobre com fer un web i aprofitar els serveis web, i amb en Toni Ibàñez amb motiu del VII premi Nadal Batle.
  • 23-03-2007: Parlem amb el Jose Luis Córcoles, organitzador de Tecnofira, i amb el Llorenç Valverde, vicerector de tecnologia de la UOC.
  • 30-03-2007: Ens visita el Pep Barceló, arxiver de Lluc, especialista en genealogia i, sobretot, savi.
  • 08-04-2007: Entrevista al batle de Jun, Jose Antonio Rodríguez Salas. Lliuram el rellotge .CAT al Biel Frontera, d’incacultura.cat i parlem del web que manté. ÿs un programa gravat per mor les vacances de Setmana Santa: el batle de Jun ens visità fa uns dies i parlarem dimecres amb el Biel –i a la gravació, en Juli Valls ha quadrat al segon la darrera cançó; el Juli és l’altre tècnic que no esmento perquè s’hi va posar a mig programa.

Aquí trobareu els programes per a devallar-los en format Vorbis dins un arxiu Ogg, o en mp3, una cosa carregada de patents que fan basarda.

Actualització:

  • La Carme em pregunta al missatger instantani pel lloc de vídeos connectat al last.fm que he esmentat. ÿs lasttv.net –si hi entreu bitassa a login hi veureu el «meu» canal musical de TV, que amb això d’Internet ja tenim de tot. La pregunta de la Carme m’ha fet recordar que també vaig gravar cinc càpsules sobre Internet per a emetre aquests dies de vacances i programació especial. ÿs on vaig parlar de lasttv.net+last.fm, en tenir els arxius d’àudio ja els pujaré –o no.
  • També em telefonaren del Serendípia –de COM Ràdio– per a parlar de la WiFi de Màlaga. Em penso que l’han emès avui.

Televisió

Els darrers Ítaca:

Compartir

Entrada anterior
Setmana Gore
Entrada següent
Cerques que porten a blog.bitassa.cat

2 comentaris. Leave new

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.